چاره‌ چی/ ماندگاری بسیاری از مواد غذایی بیشتر از آن چیزی است که تصورش را بکنیم، پس آن ها را دور نریزید.

-پاستا
تا زمانی که بسته ی حاوی پاستا یا ماکارونی را باز نکرده اید می توانید آن را حتی بعد از گذشت ۱۰ سال با کمی تغییر مزه، مصرف کنید.

-حبوبات کنسرو شده
اگر کنسرو حبوبات دارید باید بدانید بعد از گذشت سال ها هم می توانید استفاده کنید به شرط آنکه کمی آن ها را در آب خیس کنید.

-سرکه
اسید موجود در سرکه ها موجب می شود تا از رشد انواع میکروب ها در آن ها جلوگیری شود.بنابراین در هر زمانی می توانید از آن ها استفاده کنید حتی اگر دچار تغییر رنگ شوند.

-نمک
نمک از سنگ نمک بوجود آمده و نه دچار کپک زدگی می شود و نه میکروب در آن نفوذ پیدا می کند ، طعم نمک نیز دچار تغییر نمی شود.

-اسانس وانیل
در اسانس های وانیل مقدار زیادی الکل وجود دارد که ماندگاری آن را زیاد کرده اما عطر و طعم آن تا ۵ سال ماندگار است.بهتر است در مکانی گرم و دور از نور خورشید و خارج از یخچال نگهداری شود تا عطر خود را از دست ندهد.

-تخم مرغ
تخم مرغ هایی را که خریداری می کنید تا ۳ هفته بعد از خرید شما هم می توانند در یخچال تازه بمانند.بر روی تخم مرغ ها معمولا اسپری روغنی زده می شود تا میکروب ها به داخل آن نفوذ پیدا نکنند، پس اگر تخم مرغ را آب پز کردید سعی کنید در مدت یک هفته آن را مصرف کنید.

-فلفل
همه ی انواع فلفل دارای ژنی هستند که از نابودی سلول های آن ها جلوگیری می کند.آن ها می توانند تا ۷ روز در یخچال سالم بمانند، فلفل سبز در مقایسه با دیگر انواع آن ها تا ۳ هفته هم می تواند سالم بماند.

-کالباس
اگر سوسیس یا کالباس خریده اید، می توانید در صورت باز نکردن بسته بندی آن ها ، تا ۳ هفته آن ها را تازه نگهداری کنید.اما در صورت باز شدن بسته بندی به دلیل قرار گرفتن در معرض میکروب ها باید بین ۳ تا ۵ روز استفاده شوند.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar

وارد دنيايي از واژگان فارسي شويد
فندق آگهی