نمناک/ اگر سبزی سرخ شود، مواد مضر روغن در سبزی ذخیره می شود. چنانچه سبزی در بسته های صاف و مقطع بسته بندی و داخل فریزر قرار داده شود و زمان استفاده، بسته بیش از اندازه مصرف باشد می توان بسته را شکست و مابقی را داخل فریزر قرار داد، در این صورت به شرط این که بسته بندی آلوده نشده باشد، مشکلی در ارزش تغذیه ای سبزی ایجاد نمی شود.

برای فریز کردن سبزی باید سعی شود بعد از خرد کردن سبزی، حرارت مختصری به آن داده شود. از آنجا که سبزی با حرارت دیدن آب می اندازد و بخار روی آن می پیچد، نیازی به سرخ کردن با روغن ندارد پس از آن که آب سبزی تبخیر شد، باید اجازه داد تا سبزی سرد شده و در لایه های نازک بسته بندی و داخل فریزر قرار گیرد.

سبزی را می توان ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد و اگر بیش از این مدت داخل فریزر بماند ارزش تغذیه آن کم نمی شود بلکه مواد معطر آن کم می شود.

اگر بسته بندی مواد غذایی منجمد شده را از داخل فریزر بیرون آورده و از حالت انجماد درآید و پس از مصرف، مقداری از آن مجددا داخل فریزر قرار گیرد، املاح و ویتامین ها و مواد معطر آن خارج می شود بنابراین این ماده غذایی ارزش تغذیه ای ندارد. در این حالت در مورد سبزی فقط از فیبر آن می توان استفاده کرد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar