ايرنا/ مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با بيان اينکه در ايام نوروز بهتر است به جاي شيريني و شکلات، ميوه مصرف شود، گفت: مصرف روزانه 2 تا 4 واحد از گروه ميوه ها با اندازه متوسط توصيه مي شود.
زهرا عبداللهي در توصيه هاي تغذيه اي براي نوروز افزود: ميهمانان بايد توجه کنند که نيازي نيست در تمام ديد و بازديدها از شيريني و شکلات استفاده کنند.
وي ادامه داد: ميوهها علاوه بر ويتامينها و املاح معدني که براي حفظ سلامت بدن لازم است، حاوي ترکيباتي به نام آنتي اکسيدان هستند که نقش آنها در پيشگيري از بيماري هاي غيرواگير ازجمله ديابت، بيماريهاي قلبي عروقي و سرطانها شناخته شده است.
عبداللهي با بيان اينکه مصرف زياد ميوه موجب اضافه وزن و چاقي ميشود، افزود: روزانه 2 تا 4 واحد از گروه ميوه ها مي توان استفاده کرد و هر واحد ميوه معادل يک عدد ميوه با اندازه متوسط است.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: اگر مردم در طول روز چند ديد و بازديد داشته باشند، هر بار از يکي از انواع شيريني، شکلات، آجيل يا ميوه استفاده کنند که با اضافه دريافت انرژي، دچار اضافه وزن و چاقي نشوند.
عبداللهي با بيان اينکه براي صرف چاي، به جاي قند و شکلات بهتر است از کشمش، توت خشک يا خرما در حد کم استفاده شود، تاکيد کرد: مصرف مواد قندي و شيرين مانند شربت ها، شکلات، آب نبات، پولکي، گز و سوهان محدود شود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار