دانهای مفید که سه برابر شیر کلسیم دارد!
باشگاه خبرنگاران/ دانه کنجد علاوه بر کلسيم دار بودن از مبتلا شدن افراد به فشار خون نيز جلوگيري ميکند. مصرف کنجد که يک نوع مادهٔ غذايي است، ۳ برابر شيرهاي پاستوريزه کلسيم دارد. دانه کنجد علاوه بر کلسيم، منبع خوبي از منگنز، مس، آهن را دارا است به طوريکه پزشکان تغذيه معتقدند کلسيم موجود در نصف پيمانه کنجد، سه برابر بيشتر از شير در همان مقدار (نصف پيمانه) است. البته بايد اضافه کرد که استفاده از دانه کنجد از مبتلا شدن افراد به فشار خون بالا پيشگيري ميکند. بنابراين توصيه ميگردد، افراد براي اينکه به فشار خون مبتلا نشوند هميشه و در همه زمان از مصرف کنجد، اين خوراکي مغذي و کلسيمي غافل نشوند و هميشه اين خوراکي را در سبد غذايي خود جاي دهند. خوردن يک قاشق غذاخوري کنجد موجب تامين 14 درصد از نياز کلسيم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخنهايشان داشته باشند با مصرف کنجد ناخنهايشان محکمتر شده و ترک و شکنندگي بر روي اين عضو که جزئي از زيبايي انگشتان است ديده نميشود. به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوري آن رساندن 5 ميليگرم روي را به بدن خصوصا پوست و مو و ناخنها آسان ميکند. شايد بدانيد که کمبود روي چه اثراتي بر زيبايي دارد آکنه را کمتر ميکند و از نازک شدن موها جلوگيري ميکند و مانع ريزش موها خصوصا در خانمها ميشود و در ضمن به دليل توام شدن اين ماده مغذي با ويتامين E اين اثرات صد چندان شده و ميتوان از خواص ضدچروک و سفيدکنندگي (ضدلک) اين ويتامين استفاده کرد. کنجد در درمان بي خوابي موثر بوده، خاصيت ضد ورم مفاصل و رماتيسم و همجنين خاصيت ضدسرطان دارد. دانه هاي کنجد حاوي مواد چربي، آنتي اکسيدان ها، روغن کنجد، مواد پروتئيني، اسيد آمينه، سلولز، مواد معدني و کلسيم است و بدين ترتيب دانه هاي کنجد بسيار مغذي و مقدار بسيار پرارزشي انرژي دارند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar