بهداشت نيوز/ شکر باعث چين و چروک مي شود . شکر در کلاژن و الاستين پوست مستقر مي شود ، در نتيجه به پوست آسيب مي رساند . طبق نتايج مطالعات ، شکر همچنين مي تواند آکنه را تشديد کند . مصرف بيش از حد نان سفيد و شکلات سطح انسولين را افزايش مي دهد ، در نتيجه اندروژن بيشتر ساخته مي شود که به نوبه خود باعث افزايش توليد سبوم و جوش بيشتر خواهد شد .
مقدار شکر مصرفي نبايد بيشتر از ۱۰ درصد کالري روزانه باشد . هر چه بيشتر شکر مصرف کنيد ، بيشتر به پوست خود آسيب مي رسانيد . درواقع مصرف زياد شکر مساوي است با شفافيت کمتر ، چروک بيشتر و بدتر شدن مشکلاتي مانند آکنه و روزاسه .
نکته : افرادي که به دليل مشغله کاري اهل خوردن فست فود ، مرغ سوخاري و سيب زميني هستند بيشتر در معرض پيري زودرس پوست قرار مي گيرند . براي رستوران ها و فست فود ها مرقوم به صرفه نيست که روغن را مرتب عوض کنند و از يک روغن براي سرخ کردن مواد غذايي استفاده مي کنند . زماني که روغن چند بار حرارت ببيند و به نقطه ي دود برسد ، مواد سمي آکرالئين در آن آزاد مي شود که تاثير مخربي بر پوست دارد .
دليل بهتر بودن پوست مردم مشرق زمين ، نسبت به ديگران چيست ؟
مردم چين و ژاپن ، از ميوه و سبزيجات بيشتري استفاده مي کنند و ميزان مصرف روغن مضر در رژيم غذايي آنها کمتر است و به همين علت ، در مقايسه با غربي ها که فست فود بيشتري مي خورند ، پوست هاي شاداب تر و صاف تري دارند . در آمريکا که سطح ثروت افراد ، قابل مقايسه با ديگر کشورهاي جهان نيست ، مصرف انواع شيريني ، ژله و گوشت قرمز ، بسيار بالاست و از همين رو بسياري با چاقي ، افزايش وزن و کم تحرکي روبرويند که منجر به کاهش طول عمر آنها مي شود .
ارتباط قند و شکر را با چين و چروک پوست توضيح بفرماييد ؟
قند و شکر ، سبب ترشح انسولين مي شود که هورمون پيري است و روند تخريب پوست را تشديد مي کند .
با پرهيز از مصرف اين نوع مواد غذايي ، کساني که رژيم غذايي متعادل و متنوعي دارند و ريزمغزها را دريافت مي کنند ، پوست هاي بهتر و مقاوم تري خواهند داشت .
۳ نوع آنتي اکسيدان يعني ويتامين E و C و بتاکاروتن در پيشگيري از پيري پوست موثرند . ويتامين C پيشتاز توليد کلاژن در بدن است . اگر توليد کلاژن در بدن کم شود ، پوست به مرور نازک شده و لکه هاي پوستي و چين و چروک روي آن ظاهر ميشود .
سلنيوم نيز ماده ي معدني مفيدي براي پوست است که مصرف همزمانش با ويتامين E آثار آنتي اکسيداني آن را تشديد مي کند . خوب است بدانيد سلنيوم در ماهي ها و مواد غذايي دريايي موجود است اما کنسرو و تن ماهي حاوي سلنيوم نيستند و برعکس اين نوع مواد غذايي به دليل روغن ، نمک و نگهدارنده هايي که دارند مي توانند براي پوست مضر باشند . مواد غذايي فراوري شده نيز نيترات بالايي دارند که براي پوست مضر است .
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار