تغذیه/ با این خوراکی ها از آلزایمر فاصله بگیرید
باشگاه خبرنگاران/ يک متخصص تغذيه گفت: ويتامين E که حاوي فولات است که باعث توسعه مغز ميشود، ويتامين E از زوال عقل و آلزايمر جلوگيري ميکند. اگر افراد دچار سکته مغزي شوند، در حدود 5 ساعت فرصت وجود دارد تا اقدامات اوليه پزشکي انجام شود. وي ادامه داد: ماهي حاوي ميزان زيادي اسيدهاي چرب و منبع غني از پروتئين است و ميتواند اسيد آمينههاي مورد نياز مغز را تأمين کند و باعث سلامت مغز شود. اين متخصص تغذيه تصريح کرد: تخم مرغ حاوي ويتامين هاي B و براي بهبود حافظه بسيار سودمند است، البته ويتامين E که حاوي فولات است که باعث توسعه مغز ميشود پس زيتون، آوکادو، سبزيجات، روغنهاي گياهي، فندق، بادام، که ويتامين E هستند از زوال عقل و آلزايمر جلوگيري ميکنند. اسماعيل زاده عنوان کرد: توتها حاوي مقدار زيادي آنتي اکسيدان هستند و از بروز انواع سرطان در بدن جلوگيري ميکند. وي تاکيد کرد: مصرف ميوه و سبزيجات در حفظ سلامت مغز موثر است و از گرفتگي رگهاي خوني جلوگيري ميکند به همين دليل افراد بايد در طول روز حدود 5 واحد ميوه و سبزي مصرف کنند. اسماعيل زاده گفت: مصرف انواع ويتامين و املاح معدني براي سلامت مغز و رشد سلول هاي جديد موثر است و افراد بايد برنامه غذايي منظمي که حاوي ميوه، سبزي، انواع ويتامين ها و املاح معدني باشد را داشته باشند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar