باشگاه خبرنگاران/ یک متخصص تغذیه گفت: ویتامین E که حاوی فولات است که باعث توسعه مغز می‌شود، ویتامین E از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری می‌کند.
اگر افراد دچار سکته مغزی شوند، در حدود 5 ساعت فرصت وجود دارد تا اقدامات اولیه پزشکی انجام شود.
وی ادامه داد: ماهی حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب و منبع غنی از پروتئین است و می‌تواند اسید آمینه‌های مورد نیاز مغز را تأمین کند و باعث سلامت مغز شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: تخم مرغ حاوی ویتامین های B و برای بهبود حافظه بسیار سودمند است، البته ویتامین E که حاوی فولات است که باعث توسعه مغز می‌شود پس زیتون، آوکادو، سبزیجات، روغن‌های گیاهی، فندق، بادام، که ویتامین E هستند از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری می‌کنند.
اسماعیل زاده عنوان کرد: توت‌ها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و از بروز انواع سرطان در بدن جلوگیری می‌کند.
وی تاکید کرد: مصرف میوه و سبزیجات در حفظ سلامت مغز موثر است و از گرفتگی رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند به همین دلیل افراد باید در طول روز حدود 5 واحد میوه و سبزی مصرف کنند.
اسماعیل زاده گفت: مصرف انواع ویتامین و املاح معدنی برای سلامت مغز و رشد سلول های جدید موثر است و افراد باید برنامه غذایی منظمی که حاوی میوه، سبزی، انواع ویتامین ها و املاح معدنی باشد را داشته باشند.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در آی گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar