برای جلوگیری از انواع سرطانها، 6 گزینه غذایی را روزانه بخورید
آواي سلامت/مطالعات نشان مي دهد که 30 تا 40 درصد تمام سرطان ها با شيوه زندگي سالم و رژيم غذايي متعادل قابل پيشگيري است. براي کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها، غذاهاي غني از ويتامين ها، آنتي اکسيدان ها، و کاروتنوئيدها بايد در راس انتخاب شما قرار گيرند: توت ها: يکي از بهترين منابع آنتي اکسيدان براي خنثي کردن اثرات راديکال هاي آزاد و جلوگيري از آسيب سلولي هستند. توت فرنگي حاوي آنتي اکسيداني به نام ويتامين ث و اسيد الاژيک است و مي تواند باعث جلوگيري از تشکيل مواد سرطان زا در بدن شود و رشد تومورها را متوقف کند. توت فرنگي حاوي فلانوئيدها براي جلوگيري از آسيب به دي ان آ بوده و نقش مهمي در کاهش خطر ابتلا به سرطان ريه دارد. هويج: يک منبع غني از آنتي اکسيدان هايي مانند کاروتنوئيدها؛ شامل آلفاکاروتن و بتاکاروتن است. اعتقاد بر اين است که بتاکاروتن باعث کاهش رشد سلول هاي سرطاني و همچنين محافظت از سلول ها در برابر آسيب هاي ناشي از سموم مي شود. با اين حال در مطالعات اخير ثابت شده که آلفاکاروتن حتي از بتاکاروتن براي جلوگيري و مبارزه با سرطان موثرتر است. هويج ها را بهتر از به صورت بخار پز و برش داده شده مصرف کنيد تا بيشترين مزاياي سلامتي آنها را به دست بياوريد. سير: اگر از بوي سير و اين که تنفس تان بد بو شود، نگران هستيد، بايد بدانيد که ترکيبات گوگرد موجود در سير که علت بوي آن هستند، از تشکيل مواد سرطان زا در بدن جلوگيري مي کنند، منجر به افزايش سرعت تعمير دي ان آ شده، سلول هاي سرطاني را از بين مي برند و نقش مهمي در کاهش خطر ابتلا به سرطان هاي معده و روده بزرگ دارد. براي اين که اثربخشي ترکيبات سير را به حداکثر برسانيد، اين گياه را قبل از پخت و پز پوست بگيريد و ريز کنيد و بگذاريد بين ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ساکن بماند. اين کار، آنزيم هاي سير را فعال مي کند و ترکيبات گوگردي آن را آزاد مي سازد. بروکلي: بروکلي و ساير سبزيجات خانواده کلم نقش مهمي در کاهش سرطان هاي دهان، مري و معده دارند. اين سبزيجات آنزيم هاي محافظ بدن را افزايش مي دهند و از بين برنده مواد شيميايي هستند که باعث سرطان مي شوند. بهتر است اين سبزيجات را خام بخوريد يا بخار پز و نيم پز کنيد چون ثابت شده گرم کردن آنها با دماي مايکروويو، بسياري از مزاياي ضد سرطان آنها از بين مي رود. گوجه فرنگي: ليکوپن موجود در گوجه فرنگي آنتي اکسيداني است که آن را به ثروتمندترين منبع طبيعي براي مبارزه با سرطان تبديل کرده است. ليکوپن باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان در مردان مي رود و نشان داده شده رشد برخي از سلول هاي سرطاني از جمله سرطان سينه، ريه و اندومتر را متوقف مي کند. براي به دست آوردن بيشترين سود از ليکوپن، گوجه فرنگي ها را در حرارت بالا قرار ندهيد و يا تبديل به سس گوجه فرنگي نکنيد. فرايند حرارت بالا، جذب ليکوپن را در بدن کاهش مي دهد. بهتر است بدانيد به غير از گوجه فرنگي، هندوانه، گريپ فروت صورتي و فلفل قرمز نيز حاوي بيشترين ميزان ليکوپن هستند. برگ هاي سبز: سبزيجات تيره رنگ نه تنها منابع غني از فيبر، آهن، و کلسيم هستند بلکه خواص ضد سرطاني نيز دارند. اسفناج و همچنين ساير سبزيجات تيره رنگ منبع عالي لوتئين هستند؛ آنتي اکسيداني که مانع ايجاد راديکال هاي آزاد در بدن مي شود و جلوگيري کننده از سرطان هاي دهانف مري و معده است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar