کدام نوع نمک بهتر است؟
شفا آنلاين/ انواع مختلفي از نمک وجود دارد که هرکدام از جاي خاصي تهيه شده و ويژگي خاصي دارد. هميشه براي بانوان سوال پيش مي آيد که کدام نوع نمک را استفاده کنيم؟ نمک از عناصر پرکاربرد در آشپزخانه ها مي باشد که متاسفانه در بعضي مواقع بيش از حد مصرف مي شود و خطرات جبران ناپذيري را به دنبال دارد. سوال هميشگي آشپزها و يا بانوان اين است که بالاخره کدام نوع نمک را استفاده کنيم؟! براي پاسخ به اين سوال که کدام نوع نمک استفاده کنيم ابتدا نمک ها را معرفي مي کنيم و سپس به شما قدرت انتخاب بهترين نمک را براي مصرف مي دهيم. انواع نمک هاي موجود 1. نمک طبيعي : اين متدوال ترين نوع نمک است که سديم کلريد از عناصر اصلي آن مي باشد و عمدتا از يک فرآيند شيميايي در سطح صنعتي، استخراج مي شود. هنگامي که ساخته مي شود، معمولا ديگر مواد معدني، مانند: يد و فلوئور و همچنين ديگر مواد افزودني و نگهدارنده ها به آن اضافه مي شوند، اين نمک از بهترين چاشني ها براي متعادل کردن طعم غذاي شما است. 2. نمک دريايي خام : اين نمک از طريق فرآيندهاي طبيعي مانند: تبخير نمک آب بدست مي آيد، اين ترکيب از کلريد، سديم، يد و فلوئور و ديگر مواد افزودني تشکيل مي شود و کلريد و سديم از ترکيب اصلي آن هستند و رنگ متمايل به خاکستري دارند. به غذاها طعمي قوي تر از نمک معمولي و طبيعي مي دهند، اين نوع نمک بسيار سالم تر و گران تر از نمک هاي طبيعي هستند. 3. نمک معدني : اين نوع نمک از لايه هاي بالايي معادن نمک دريا بدست مي آيد که براي جمع آوري آن از اقيانوس اطلس و درياي مديترانه از تکنيک هاي سنتي و استثنايي استفاده مي کنند و به دليل طعم خاصي که دارد در دستورالعمل غذاهاي لذيذ استفاده مي شود. اين يک فرضيه اشتباه است، که مصرف آن باعث جذب و حفظ آب نخواهد شد اگر شما با نمک هاي ديگر مقايسه کنيد، متوجه مي شويد که ميزان سديم آن 15% و سديم کلريد آن 92/9% کمتر است و در مقايسه با طعم و مزه، نسبت ضعيف تري دارد زيرا به راحتي در دهان شما حل مي شود. 4. نمک هيماليا : عمده ي اين نوع نمک، در پاکستان و آمريکاي لاتين مي باشد، نه در کوههاي هيماليا، اين نوع براي خيلي سال پيش است و سرشار از مواد مغذي و مواد معدني مي باشد. نمک هيماليا از انواع کمياب نمک ها هستند که براي عملکردهاي بدن بسيار عالي است. يکي ديگر از دلايلي که باعث محبوب شدن اين نمک شده است، رنگ صورتي و خاص آن مي باشد. نمک مناسب براي مصرف انسان ها براي انتخاب سالم ترين، مغذي ترين و خالص ترين آن، توصيه هاي زير مي تواند روند انتخاب ها را بهتر کنند: هر نوع آن که سديم کلريد بعنوان عنصر اصلي آن است، نبايد به مقدار زيادي مصرف شود، در واقع خوردن نمک اضافي لازم نيست، زيرا شما مي توانيد اين سديم کلريد را از غذاهاي مختلفي بدست بياوريد. آنها براي طعم دادن به غذاي شما استفاده مي شوند و متاسفانه براي سلامتي مضر هستند. نمک هاي مضر به طور مستقيم از طبيعت، به روش هاي مختلف به دست مي آيند بعنوان مثال نمک هاي سنگي و معدني. استراتژي هاي بازاريابي، باعث مي شود که قيمت هاي نمک طبيعي بيشتر شود بديهي است که منافع اقتصادي جهان طبيعي، آنرا اداره مي کند به همين دليل دانستن اينکه يک محصول طبيعي ارزش قيمتش را دارد يا بخاطر طرح بازاريابي است، سخت مي باشد در نتيجه، مشکل نمک نيست، بلکه چگونگي و مقدار مصرف آن مي باشد. مصرف بيش از حد نمک خطرناک است و باعث ايجاد بيماري هاي قلبي، عروقي، نارسايي کليه، پوکي استخوان(Osteoporosis) و ... مي شود. به ياد داشته باشيد که ادويه جات و گياهان معطر مي توانند جايگزين مناسبي براي نمک ها باشند پس حتما اين کار را بکنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar