این غذاها به تقویت حافظه شما کمک میکنند
سلامتي/ احتمالاً شما هم در فصل امتحانات تان در مدرسه يا دانشگاه، از قهوه براي افزايش ساعات بيداري و مطالعه بيشتر استفاده کردهايد. شايد تمامروز، قهوه نوشيده باشيد تا شب بتوانيد بيشتر بيدار بمانيد اما آنچه در شب نصيب تان شده باشد، تحريکپذيري و بيخوابي باشد. قهوه به دليل وجود کافئين، تحريکپذيري را بالابرده و مانع خواب ميشود ولي قطعاً کمکي به بهبود حافظه نميکند. در اين مقاله سعي داريم شمارا با غذاهاي شگفتانگيزي که عملکرد مغز را تقويت ميکنند، آشناسازيم. – توتها اگر ميخواهيد تا پاسي از شب به مطالعه بپردازيد و احساس گيج بودن و عدم تمرکز ميکنيد،ک افي است چند عدد توت بخوريد تا ذهنتان مجدداً، فعال شود. انواع توتها، مانند توتفرنگي، توت سفيد، تمشک و شاتوت، سموم بدن را کاهش داده و موجب بهبود جريان خون به مغز ميشود، و بهاينترتيب تمرکز شمارا بر مطالبي که مطالعه ميکنيد، افزايش ميدهند. – ماهي به نظر ميرسد خوردن ماهي، بهخصوص ماهيهاي روغني، ميتواند قدرت مغز خود را افزايش و اين به دليل وجود اسيدهاي چرب امگا ۳، در آن است. بسياري از بافتهاي مغز از چربي ساختهشدهاند بنابراين عجيب نيست اگر مصرف چربيهاي خوب، باعث بهبود عملکرد مغز شود. مصرف ماهي علاوه بر تقويت حافظه و تمرکز، خطر ابتلا به زوال عقل (آلزايمر) را نيز،کاهش دهد. – شکلات تيره يکي از بهترين مواد غذايي براي تقويت مغز، شکلات تيره است. خوردن شکلات تيره، سطح هورمونهاي اندورفين و سروتونين را، در خون افزايش ميدهد و اين بهنوبه خود،به شما براي تمرکز بهتر کمک ميکند. شکلات تيره منبع خوبي از آنتياکسيدانها و مواد معدني مانند منيزيم، مس و پتاسيم است. پتاسيم براي کنترل فشارخون در زمان يادگيري و مطالعه، بسيار مفيد است. کارشناسان معتقدند تکهاي کوچک از شکلات تيره،براي بهرهمندي از خواص آن کافي است و نيازي به زيادهروي در مصرف آن، وجود ندارد. – غلات کامل اگر ميخواهيد حافظه خود را بهبود بخشيده و در درسهايتان موفق باشيد از مصرف غلات تصفيهشده مانند نان سفيد و ماکاروني اجتناب کنيد. اين غلات تصفيهشده ، ذهن را کسل نموده و تمرکز را از بين ميبرند. از سوي ديگر، غلات سبوسدار اثرات متفاوتي دارند. آنها براي شما يک منبع ثابت و پايدار انرژي فراهم ميکنند و بنابراين براي ساعات زيادي ميتوانيد هوشيار و با ذهني قوي، به يادگيري، بپردازيد. – اسفناج اگر همچنان به دنبال تقويت حافظه خود هستيد، اسفناج را از دست ندهيد. اين سبزي مفيد،سرشار از اسيدفوليک است. اثرات مثبت اسيدفوليک براي کمک به بهبود حافظه، مدتهاست که به اثبات رسيده است. – آب هنگاميکه شما به مطالعه ميپردازيد بهاحتمالزياد فراموش ميکنيد که بدنتان، نياز به آب دارد!اگر آب بدن کم شود، خون غليظ شده و بنابراين اکسيژن کمتري به مغز ميرساند. اين بهنوبه خود موجب ايجاد خستگي و عدم تمرکز ميشود. به همين دليل،هنگام مطالعه هميشه يک ليوان آب روي ميزتان داشته باشيد. نوشيدن آب باعث افزايش تمرکز شده و شمارا مدتزمان بيشتري، بيدار نگه ميدارد. – سيب خوردن يک سيب در زمان مطالعه،حافظه را تقويت نموده و همچنين سلامتي شمارا افزايش ميدهد. آنتياکسيداني بسيار قوي،به نام کورستين در سيب وجود دارد که باعث افزايش حافظه و مغز ميگردد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar