خوردن آلبالو برای این افراد ممنوع!
بروزرسانی
وکيل ملت/ فصل آلبالو است، ميوه اي که طرفداران بسياري را دارد. در اين ميان افرادي هستند که خوردن آلبالو برايشان مشکلاتي ايجاد مي کند که در اين مقاله به شما مي گوييم. اين افراد هرگز آلبالو نخورند!
ميوه ي آلبالو داراي خواص بي نظيري است که از ميوه هاي تابستاني هم محسوب مي شود. آلبالو در کنار خواصي که دارد براي افرادي خاص مي توانند مشکلات ناگواري را به همراه داشته باشد. درواقع اين افراد هرگز آلبالو نخورند تا دچار مشکلات وخيم نشوند.
از آنجا که انواع ميوه و سبزيهاي رنگي، بهخصوص به رنگهاي قرمز، بنفش يا حتي سبزتيره مانند آلبالو، انگورسياه و قرمز، آلوسياه، توتفرنگي، کلمقرمز، برگ تربچه و اسفناج، آنتياکسيدانهاي فراواني دارند، مصرفشان به خصوص در فصل خود، در پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي مختلف از جمله بيماريهاي قلبي – عروقي و انواع سرطانها موثر است.
آلبالو ارزش غذايي فراواني دارد و ميزان قند آن پايين است و مصرفش به تمام گروههاي سني، بهخصوص افراد مبتلا به چاقي، چربي و فشارخون بالا توصيه ميشود زيرا کاهشدهنده چربي و فشارخون است و اشتها را کم ميکند. البته بهترين زمان مصرف آلبالو قبل از غذا يا همراه با غذاست.
گرچه تاکيد متخصصان بر مصرف انواع ميوه و سبزيهاي تازه است، اما به افرادي که از بيماري کليوي رنج ميبرند و بايد از يک رژيم غذايي کمپتاسيم پيروي کنند، توصيه ميشود در مصرف ميوههايي مانند آلبالو جانب احتياط را رعايت کنند و از زيادهروي در خوردن اين ميوه بپرهيزند.
البته نبايد فراموش کرد که با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف اين ميوه براي دفع سنگ کليه و رفع مشکل سنگ کيسه صفرا سودمند است.
با آنکه تاکيد همه متخصصان تغذيه بر اين است که ميوهها به صورت تازه مصرف شوند و از آنها در تهيه مربا استفاده نشود، اما اگر به هر دليلي قصد داريد از اين ميوه در تهيه مربا استفاده کنيد، بهتر است مقدار کمي شکر به آن بيفزاييد تا هم از ارزش غذايي آن کاسته نشود و هم بيش از اندازه انرژي به بدن نرساند.
با اينکه هنگام پختن ميوهها مقداري از ويتامين C موجود در آنها کاهش مييابد، استفاده از اين ميوه در آلبالو پلو باعث افزايش ارزش غذايي برنج ميشود و کاهش اشتها را نيز براي مصرفکننده به دنبال دارد.