شفا آنلاین/ دانشمندان دریافته‌اند سوپ با طعم اومامی موجب بروز تغییراتی در مغز می‌شود که رفتارهای تغذیه‌ای و انتخاب غذای سالم، به‌خصوص در افراد در معرض چاقی، را تحریک می‌کند.

اومامی(Umami)، طعم خوشمزگی، یکی از ۵ مزه‌ اصلی محسوب می‌شود. شیرینی، تلخی، شوری و ترشی انواع مشهور دیگر طعم‌ها را تشکیل می‌دهند. لغت اومامی در اصل کلمه‌ای ژاپنی به معنای «طعم خوشایند» است.مولفه اصلی طعم اومامی، گلوتامات است. انسان‌ها این طعم را از طریق گیرنده‌های ویژه‌ای که به گلوتامات حساس هستند درک می‌کنند.

این ماده به مقدار فراوان در غذاهایی ماند گوشت، ماهی، محصولات لبنی، فرآورده‌های تخمیری و همچنین افزودنی‌های تحت عنوان مونوسدیم گلوتامات(MSG) وجود دارد. با توجه به تحریک مجزا و ویژه این ماده و وجود گیرنده‌های ویژه، دانشمندان اثر گلوتامات را تحت عنوان مزه‌ای جداگانه در نظر می‌گیرند.






همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar

وارد دنيايي از واژگان فارسي شويد
فندق آگهی