تغذیه/ خربزه، میوه خوشمزه تابستانی چه فوایدی دارد؟
بهداشت نيوز/ يکي از ميوه هاي تابستاني که داراي طرفداران زيادي در فصل تابستان هم هست خربزه مي باشد. در اين مطلب سعي داريم که به خواص خربزه اشاره کنيم شايد که اين ميوه به منوي غذايي شما اضافه گردد. قسمت بيشتري از ۶۰ کالري خربزه را مي توان گفت که از ۱۴ گرم قند طبيعي تشکلي شده است که قند لازم براي سلول هاي بدن را فراهم مي سازد به عبات ديگر مي توان گفت که هر نصف فنجان از خربزه داراي ۶۰ کالري مي باشد که مي تواند کالري مورد نياز بدن شما را فراهم سازد. ويتامين ث از مهم ترين خواص خربزه ويتامين ث مي باشد. ويتامين ث علاوه بر تقويت سيستم ايمني بدن از بيماري ها و عفونت نيز جلوگيري مي کند. ويتامين ث تاثير بسزايي نيز بر پوست شما دارد با مصرف يک فنجان خربزه مي توانيد نيمي از نياز بدن خود به ويتامين ث را در خود جبران نماييد. مس خربزه منبع خوبي براي تامين مس در بدن مي باشد. مس باعث سلامت پوست مي گردد و به بازسازي سلول هاي پوست کمک شاياني مي کند. علاوه بر موارد گفته شده مس باعث ترميم بافت ها و عضلات مي گردد.شما مي توانيد با قرار دادن خربزه در وعده هاي غذايي خود مس مورد نياز بدن را تامين نماييد. پتاسيم يک فنجان خربزه در حدود ۸ در صد از پتاسيم مورد نياز بدن را تامين مي کند. با مصرف خربزه مي توانيد از کمبود پتاسيم که منجر به پمپاز نامناسب خون و ضربان قل نامنظم مي گردد جلوگيري نماييد. ويتامين ب ويتامين ب باعث مي گردد که سموم از بدن دفع شوند و باعث کاهش بيماري هاي قلبي و آلزايمر خواهد شد. خربزه منبع خوبي براي تامين ويتامين ب در بدن مي باشد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar