جام جم/ ماهی‌های تن انواع مختلف گیدر، زرده، ماکرل، اسبک، هوور و... دارند که به دلیل گونه‌های مختلف، کیفیت‌های متفاوت و طعم و رنگ و قیمت مختلفی دارند.
دلیل تفاوت تن‌های موجود در چه بود؟ گوشت ماهی تن برخلاف ماهی‌های آزاد، به دلیل میزان زیاد میوگلوبین در عضله، رنگ صورتی مایل به قرمز دارد. ماهی‌های تن انواع مختلف گیدر، زرده، ماکرل، اسبک، هوور و... دارند که به دلیل گونه‌های مختلف، کیفیت‌های متفاوت و طعم و رنگ و قیمت مختلفی دارند.

اغلب کنسروهای تن موجود در بازار حاوی گونه هوور یا گیدر بوده که بهترین نوع آن گیدر است. گیدر و ماکرل گوشتی ترد، تکه‌ای و روشن با طعمی ملایم، هوور گوشتی پرخون و شکلاتی رنگ با طعمی گرم و گونه زرده و اسبک هم به دلیل رنگ تیره‌تر و مزه‌ای تلخ، کیفیت پایین و قیمت ارزان‌تری دارد. با مطالعه ترکیبات مندرج روی کنسروهای ماهی می‌توانید به نوع ماهی مورد استفاده پی ببرید.

وجود تکه گوشت‌های قهوه‌ای و تلخ در کنسرو ماهی
ماهی تن علاوه بر عضلات صورتی، عضلاتی به رنگ قهوه‌ای دارد که به آن عضله تیره گفته می‌شود. این عضلات به دلیل ذخایر چربی بیشتر، انرژی ماهی را برای شنا تامین می‌کند. این گوشت، پرچرب و تلخ مزه و نسبت به تند شدن حساس‌تر، ماندگاری کمتر و طعمی متفاوت با عضلات صورتی رنگ ماهی دارد که بهتر است مصرف نشود و معمولا در زمان فرآوری از محصول جدا می‌شود.


در کنسرو تن از چه روغنی استفاده می‌شود؟
روغن موجود در کنسرو ماهی مربوط به چربی ماهی نیست و از نوع روغن‌های مایع نباتی سویا، ذرت، پنبه دانه یا زیتون است. این روغن‌ها کالری بالایی دارند و چاق‌کننده هستند و بهتر است قبل از مصرف از ماهی جدا شود.






همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar