بهداشت نیوز/ بیماری کشنده ی سرطان که هر عضو بدن را می تواند دچار سازد گاهی با اشتباهات کوچک و بسیار ساده ی ما به وجود می آید.
بحث و موضوع جدیدی نیست از مضرات سیب زمینی سرخ کرده گفتن ، بارها و بارها متخصصان تغذیه به اثرات سرطان زا در این میان وعده اشاره کرده اند ولی به دلیل اهمیت مسئله همچنان به مطالعات خود در رابطه با نظرات مصرف سیب زمینی که به صورت استاندارد سرخ نشده است ادامه می دهند.

سیب زمینی را با این روش طبخ تبدیل به غذایی سرطان زا خواهید کرد!

مرکز غذاهای استاندارد نام سیب زمینی سرخ شده را در لیست غذاهای سرطان زا ثبت کرد. تمام تلاش متخصصان تغذیه بر این است اعضای جامعه از مواد غذایی آب پز و بخار پز شده در وعده های مهم غذایی استفاده کنند.

هشدار جدی در مورد سرخ کردن مواد غذایی به خصوص سیب زمینی به این دلیل است که در جریان سرخ شدن و قهوه ای شدن مواد غذایی در یک فرآیند مرگبار ماده شیمیایی به نام آکریلامید تولید می شود.

آکریلامید که در تنباکو و مواد مخدر یافت می شود در یک آزمایش دقیق انجام شده روی حیوانات به عنوان سرطان زایی قوی شناخته شد.سازمان FSA با بیان این نکات به صورت جدی خواست تا مصرف مواد غذایی سرخ شده از برنامه ی غذایی افراد به کل حذف شود.





همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar