میوه ای که کبد شمارا زنده و سالم نگه می دارد
بهداشت نيوز/ محققان متوجه شدند زمانيکه به موش هاي مادر چاق در طول بارداري و شيردهي PQQ داده شد، نوزاد آنها در مقابل ابتلا به علائم کبد چرب مصون بود مطالعه جديد آشکار ساخته است با شيوه طبيعي مي توان از بدن در مقابل بيماري کبدچرب غيرالکلي حفاظت کرد. محققان دريافته اند که آنتي اکسيدان متداول موسوم به pyrroloquinoline quinine (PQQ) که در خاک و بسياري از مواد خوراکي نظير کيوي و همچنين شيرسينه انسان يافت مي شود، از موش ها در مقابل بيماري کبدي حفاظت مي کند. محققان متوجه شدند زمانيکه به موش هاي مادر چاق در طول بارداري و شيردهي PQQ داده شد، نوزاد آنها در مقابل ابتلا به علائم کبد چرب مصون بود. محققان موش ها را قبل از بدنيا آوردن نوزادشان با رژيم غذايي پرچرب به سبک غرب تغذيه کردند که منجر به تولد نوزادي با احتمال بالاي ابتلا به کبد چرب غيرالکلي شد. در طول ۲۰ هفته، دانشمندان در آب آشاميدني هردو گروه آزمايشي PQQ افزودند. کارن جونشر، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «ما دريافتيم نوزادان متولدشده از مادران چاق در طول زندگي شان در معرض بيشتر ابتلا به کبدچرب غيرالکلي بودند و در حقيقت يک سوم کودکان چاق زير ۱۸ سال مبتلا به کبدچرب تشخيص داده نشدند.» وي در ادامه توضيح داد: «ما متوجه شديم دادن آنتي اکسيدان طبيعي به مادران در طول بارداري و شيردهي مي تواند از ابتلاي نوزاد به کبدچرب غيرالکلي پيشگيري کند.