این افراد نباید سیر و پیاز بخورند!
پزشکان بدون مرز/ کمتر کسي پيدا مي شود که از سير و پياز خوشش نيايد. عده اي سير و پياز را به صورت خام مصرف مي کنند که خوردن آن ها براي سلامتي عده اي مضر است. اگر از علاقمندان به سير و پياز هستيد و نمي دانيد که چه افرادي نبايد سير و پياز بخورند، اين مطلب رابه دقت بخوانيد.
يک متخصص طب سنتي اعلام کرد: براي غليظ شدن شير مادراني که رقيق است بهتر از فعاليتهاي شديد و ورزشهاي سنگين پرهيز کنند و به جاي خوردن خردل، نعنا، سير و پياز، شيره انگور را با نان سنگک بخورند.
مصرف سير و پياز خام مشکلات گوارشي را افزايش مي دهد و موجب سوزش سردل مي شود پس بهتر است افراد از سير و پياز پخته مصرف کنند.
غلامرضا کرد افشاري گفت: بهترين مواد غذايي براي زن شيرده شامل نان گندمي که خوب پخته شده، گوشت بره، ماهي تازه، کرفس، کنجد، چغندر، آشي که با نخود و جو پخته شده باشد، کاهو، بادام و فندق است.
وي ادامه داد: کم بودن شير مادران چند علت دارد؛ يکي اينکه حرارت بالايي در بدن مادران وجود دارد که بهتر است سوپ جو با اسفناج ميل کنند همچنين گاهي سردي در بدن ايجاد شده يا مجاري شيردهي دچار گرفتگي ميشود که در اين موارد استفاده از هويج يا بادکش توصيه ميشود.
اين متخصص طب سنتي ادامه داد: گاهي کم بودن شير مادر به دليل کمغذايي مادر است که افزودن سياهدانه، رازيانه و تخم شويد به رژيم غذايي مادر کمک ميکند.
کرد افشاري تصريح کرد: زن باردار بايد از مصرف آب بسيار سرد يا بسيار داغ پرهيز کند و خوراکيهاي مصنوعي و صنعتي مثل آبميوههاي بستهبندي شده، رنگهاي خوراکي، تنقلات ناسالم و فستفودها را از برنامه غذايي خود حذف کند.
وي تصريح کرد: غذاهاي تلخ و تند مثل زيتون تلخ، فلفل، لوبيا و کنجد براي زنان باردار توصيه نميشود اما در مقابل ميوههايي مثل سيب، به، گلابي، زردآلو، انگور و انار و خشکبارهايي مانند بادام، پسته، فندق و گردو براي اين زنان توصيه ميشود.