بدون مصرف قرصهای نیروزا بدن خود را عضلانی کنید
باشگاه خبرنگاران/ خورش گوشت و لوبيا يکي از غذاهاي محلي استان کاشان بوده که حاوي انواع ويتامينهاي A ، C ، D ، E ، گروه ويتامينهاي B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲ ، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، پروتئين، کلسيم، منيزيم، آهن، منگنز، فيبر، نشاسته، سلنيوم، کولين، روي (زينک)، اسيد فوليک و اسيد چرب امگا ۳ است. براي بررسي خواص خورش گوشت و لوبيا و اينکه مصرف اين خورش براي چه افرادي مفيد است، با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفتوگو کرديم که در ادامه مشروح آن را ميخوانيد. مهمترين خواص خورش گوشت و لوبيا حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترين خواص خورش گوشت و لوبيا اظهار کرد: اين خورش به علت داشتن پروتئين فراوان نقشي موثر در تقويت عمومي، افزايش انرژي و عضلاني شدن بدن دارد بنابراين براي ورزشکاران به ويژه بدنسازان بسيار مفيد است. وي درباره خواص ديگر خورش گوشت و لوبيا بيان کرد: اين خورش به علت وجود آهن، اسيد فوليک و ويتامين B۱۲ تعداد گلبولهاي قرمز خون را افزايش ميدهد بنابراين کمخوني را رفع ميکند، خورش گوشت و لوبيا براي زنان باردار و جنين بسيار مفيد است. اين محقق و پژوهشگر طب سنتي افزود: خورش گوشت و لوبيا به علت داشتن کلسيم، فسفر، منيزيم، سلنيوم و ويتامين D استخوانها و دندانها را محکم و از بروز پوکي استخوان و آرتروز در افراد جلوگيري ميکند. عظمايي تاکيد کرد: فيبر موجود در خورش گوشت و لوبيا به بهبود عملکرد رودهها، هضم بهتر غذا و رفع يبوست کمک ميکند، مصرف اين خورش تاثيري چشمگير در شادابي و طراوت پوست و مو دارد. وي تصريح کرد: خورش گوشت و لوبيا به علت وجود ويتامينهاي A ، C و E خاصيت آنتياکسيداني دارد بنابراين سيستم ايمني بدن را تقويت و بدن را در برابر بيماريهاي مختلف به ويژه انواع سرطانها محافظت ميکند. عظمايي يادآوري کرد: خورش گوشت و لوبيا به علت داشتن اسيد چرب امگا ۳ و ويتامين B۱۲ شادي و نشاط را در افراد ايجاد و اضطراب، استرس و افسردگي را برطرف ميکند.