دونفره/ گوشت شترمرغ هنوز از نظر خیلی ها یک گوشت عجیب و غریب به حساب میاد و بسیاری از مردم از اضافه کردن آن به چرخه غذاییشون اجتناب میکنن. در خیلی از کشورها از این گوشت به طور معمول استفاده میشه، مثلا آمریکایی ها آن را به عنوان یک منبع غذایی با نان همبرگر در وعده های غذایی استفاده میکنند. گوشت شترمرغ میتونه یک جایگزین سالم برای گوشت قرمز مثل گوشت گوسفند و گاو باشد، چون چربی آن کمتر از گوشت قرمزه. با ما همراه باشید تا با خواص گوشت شترمرغ بیشتر آشنا شوید:

کم چرب با مقدار کمی کلسترول
منبع خوبی از آهن و روی
مقدار کافی کلسیم و بسیار غنی از ویتامین B6 و B12
دارای کالری کم نسبت به سایر منابع پروتئین حیوانی
گوشت قرمز با قابلیت هضم بسیار بالا نسبت به سایر گوشتها

میزان کالری موجود در گوشت شتر مرغ

109 گرم از گوشت شتر مرغ دارای 180 کالری است، که 86 کالری آن از چربی و 94 کالری باقی مانده از پروتئین تشکیل شده است. خوب است بدانید با وجود آنکه گوشت شتر مرغ حاوی انواع ویتامینهاست اما حاوی کربوهیدرات نیست.

علاوه بر آن گوشتی است کم چربی که در هر 100 گرم گوشت فقط 1.4 گرم چربی دارد. غنی از پروتئین، 22 گرم در هر 100 گرم گوشت. کلسترول کمتر از سایر گوشتهای قرمز، فقط 60 میلی گرم در هر 100 گرم گوشت. کم کلاژن و البته یک منبع خوب از آهن، 3.2 میلی گرم در هر 100 گرم گوشت.

موارد مصرف گوشت شترمرغ
این گوشت برای کسانی که به کم خونی مبتلا هستند گزینه مناسبیه چون غنی از آهن است.
افرادی که دارای فشار خون بالا هستند میتونند آن را مصرف کنند.
گوشت شترمرغ به ویژه برای افراد مبتلا به سندرم خستگی مزمن مفید است زیرا حاوی ویتامین B12 است که سطح انرژی را افزایش میده.
کسانی که در هضم گوشت مشکل دارند گوشت شترمرغ را فراموش نکنن چون گوشتی که هضم آن بسیار راحت میباشد.
اگر علاقه مند به از دست دادن وزن هستین، جایگزین خوبی برای گوشت گوسفند و گاو میتونه باشه.
گوشت شتر مرغ برای چه کسانی مفید است
شترمرغ تماما فایده و خاصیت است. علاوه بر آنکه از پر و پوست آن در تولید کیف و کفش و دیگر صنایع استفاده میشه. گوشت شتر مرغ دارای بافتی خوب و شبیه رنگ گوشت گاو است و همان طور که گفته شد سرشار از انواع ویتامینها از جمله چربی، سدیم، کلسترول و همچنین منبع غنی از پروتئین و آهن است، این یعنی دقیقا همان موادی که در کودکی برای رشد بهتر و در رژیم غذایی بارداری برای مادر و جنین بسیار با اهمیت است. پس با خوردن آن میتونن حسابی مواد مورد نیاز بدنشونو تامین کنن. البته خانم های باردار برای مقدار مصرف آن باید با پزشک خود مشورت کنند.

نکته های لازم در پخت گوشت شترمرغ
گوشت شترمرغ پر از مواد مغذیست و طعم خاصی داره. اگر خوب طعم دار و به درستی پخته بشه، طعمی مانند یک استیک فوق العاده خواهد داشت.
از آنجا که گوشت شترمرغ بافت لطیفی داره نباید بیش از حد پخته بشه چون خیلی سریع از حالت استاندارد خارج و خشک میشه.
قبل از پخت آن میتونید با لیمو ترش و فلفل و سیر مخلوط کنید تا طعم بگیرد و بعد آن را بپزید.













ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید