برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
سلامت

خواص معجزه‌آسای «شوید» در طب سنتی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
خواص معجزه‌آسای «شوید» در طب سنتی
باشگاه خبرنگاران/ مصرف سبزيجات و بالاخص شويد فوايد زيادي دارد که در اين گزارش به برخي از آنها مي‌پردازيم.شويد يا شبت با طبيعت گرم و خشک، مفيد حال بلغمي‌ها و سردمزاج‌ها است. مصرف سبزيجات و بالاخص شويد فوايد زيادي دارد که به برخي از آنها مي‌پردازيم. * شويد يا شبت با طبيعت گرم و خشک، مفيد حال بلغمي‌ها و سردمزاج‌ها است.* شبت، پزنده طعام، بازکننده شير است، و تخم آن در اين خصوص قوي‌تر از خود آن مي‌باشد. * شبت مسکن درد شکم و روده، بازکننده گير و انسداد آن‌ها و هاضم قوي مي‌باشد. * خوردن شبت، يرقان (زردي پوست) و امراض بلغمي و سکسکه و ضعف معده و جگر و طحال را رفع مي‌کند. * خوردن شبت سرفه و تنگي نفس را بهبود مي‌دهد. * مصرف شويد تازه، براي تنگي‌نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کليه و مثانه، کوليت، درد مفاصل مفيد است. خواص آب شويد * خوردن آب شبت با عسل باعث قي و آسودگي از آزار طعام خراب مي‌شود. * خوردن آب پخته خود و تخم آن مسکن درد شکم و روده، و رافع نفخ شکم ناشي از پرخوري به دنبال گرسنگي زياد مي‌باشد. * خوردن آب پخته شبت رفع سکسکه و قي و غثيان غذاي فاسد مي‌کند. * نوشيدن آب پخته آن رفع درد پشت و کليه و مثانه مي‌کند. *چکاندن آب شبت در گوش رفع امراض گوش مي‌کند. * نشستن در آب جوشانده شبت در بهبود امراض زخم بي‌مانند است. * از طرف ديگر، مصرف دم‌نوش شويد، باعث کاهش نفخ مي‌شود. اگر بتوانيد آب شويد را با عسل مصرف کنيد، سموم بدن و اخلاط غليظ از معده را از بين مي‌برد و باعث تحريک استفراغ شده و انجام اين کار در فصل بهار براي تصفيه دستگاه گوارش بسيار مفيد است. خواص شويد خشک * سائيده سوخته شبت خشک با عسل که هم بخورند و هم بر موضع گذارند رفع علت بواسير مي‌کند. * پاشيدن سائيده خشک شبت، زخم و جراحت چرک دار را به هم آورده خشک مي‌کند. تخم شويد افزودن تخم آن در اطعمه و اغذيه و ترشي‌ها اصلاح عوارض معده‌اي آن‌ها، و منع ترش کردن معده بعد از غذا مي‌کند. شويد تازه، از منظر طب سنتي، تحليل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتهاآور، مدر است و مي‌تواند با افزايش ترشح انسولين، سطح قند خون را در بيماران ديابتي کاهش دهد.فراموش نکنيم که در مقاله‌هاي طب نوين هم تاکيد شده است که استفاده از شويد تازه باعث کاهش سطح تري‌گليسريد و کلسترول خون مي‌شود. گوشت را با شويد بپزيد پختن گوشت با شويد تازه باعث برطرف شدن بوي بد گوشت و پختن سريع‌تر آن مي‌شود. اين روش پخت، هضم گوشت را براي افرادي که معده‌هاي ضعيفي دارند، ساده‌تر مي‌کند. به همين دليل پرورش شويد در منزل و مصرف مداوم آن، فوايد بسياري براي بدنتان دارد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره