روزتان را با این نوشیدنی سالم آغاز کنید!
عصر ايران/ ترکيب آب گرم و آبليمو يک تقويت کننده طبيعي عالي براي افزايش سطوح انرژي است. اين نوشيدني آب و اکسيژن را در اختيار بدن قرار مي دهد و موجب احساس شادابي و سرزندگي مي شود. جريان هاي مختلفي در حوزه سلامت وجود دارند که بايد از آنها پرهيز کنيد زيرا ممکن است نه تنها سودي به همراه نداشته باشند، بلکه به بدن شما نيز آسيب برسانند، اما نوشيدن روزانه آب ليمو يکي از اين جريان ها نيست. نوشيدن آب ليمو پس از بيدار شدن از خواب مي تواند فوايد سلامت جالب توجهي، از تقويت سيستم ايمني تا پشتيباني آنتي اکسيداني، براي شما به همراه داشته باشد. ليمو سرشار از ويتامين C است که يک آنتي اکسيدان قوي بوده و به تقويت سيستم ايمني بدن انسان کمک مي کند. ليمو سرشار از پتاسيم، فولات، ويتامين B6 و تيامين است و همچنين منبع خوبي براي منيزيم، کلسيم، فسفر و ويتامين هاي A و E است. اما مشخصه اصلي ليمو سطوح بالاي ويتامين C آن است که به خنثي سازي راديکال هاي آزاد مضر کمک مي کند و همچنين گزينه اي عالي براي بهبود شرايط پوست است زيرا به کلاژن سازي کمک مي کند. ترکيب آب گرم و آبليمو يک تقويت کننده طبيعي عالي براي افزايش سطوح انرژي است. اين نوشيدني آب و اکسيژن را در اختيار بدن قرار مي دهد و موجب احساس شادابي و سرزندگي مي شود. بر خلاف قهوه که آثار آن کوتاه مدت است، شايد بزرگترين فايده آب ليموي گرم کمک به حفظ وضعيت قليايي در بدن باشد. در شرايطي که آبليمو خود اسيدي است، اما به تقويت وضعيت قليايي در بدن کمک مي کند. باکتري ها و ويروس هاي مضر و بيماريزا در محيط اسيدي به راحتي تکثير مي شوند، از اين رو احتمال ابتلا به بيماري در اين شرايط بيتشر مي شود. آب ليمو پشتيبان خوبي براي شرايط گوارش انسان نيز محسوب مي شود و به تسکين علائمي مانند سوزش سردل، بازگشت اسيد معده و نفخ به روشي طبيعي و مقرون به صرفه کمک مي کند. همچنين، اسيد سيتريک موجود در ليمو کبد را تحريک کرده و به سمزدايي با به حداکثر رساندن عملکرد آنزيمي کمک مي کند. افزون بر اين، آبليمو مي تواند به عنوان يک حلال خوب عمل کرده و با کاهش سطوح اسيد اوريک به کاهش التهاب و درد مفاصل کمک کند. روش استفاده از نوشيدني آب ليمو ميزان ليموي مورد استفاده به اين که تا چه حد مي توانيد آن را تحمل کنيد، بستگي دارد. بهتر است از مقادير کم مانند آب يک چهارم يا نصف يک ليمو آغاز کنيد و بقيه ليوان را با آب گرم پر کنيد و به تدريج در صورت تمايل آب يک ليمو را در يک ليوان آب گرم ترکيب کنيد. پس از نوشيدن آب ليمو و پيش از خوردن صبحانه 30 دقيقه صبر کنيد تا بدن بيشترين ميزان انرژي و مواد مغذي را جذب کند. از نظر دماي آب بهتر است نه سرد و نه داغ باشد و حالت ولرم بهترين گزينه است. آب در حال جوش برخي خواص آنزيمي ليموي تازه را از بين مي برد، در شرايطي که آب سرد فوايد گوارشي آن را کاهش مي دهد.