باشگاه خبرنگاران/ اين ۶ ماده غذايي در صورتي که در وعده صبحانه گنجانده شوند تأثيرات بسياري در عملکرد مغز خواهند گذاشت.
غلات
محصولات داراي غلات در وعده صبحانه داراي اهميت هستند، چرا که بدن ما کربوهيدرات را به گلوکز تبديل ميکند. گلوکز نيز سوخت داراي اولويت مغز است. غذاهاي غني از غلات و يا داراي غلات کامل داراي ويتامين بي هستند، ويتاميني که براي تمرکز و سالم ماندن مغز حائز اهميت است. توصيه کلي اين است که نيمي از غلات مصرفي خود را از غلات کامل تأمين کنيد. براي رسيدن به انرژي ثابت و عملکرد مغزي بهتر، توصيه شده است که غلات خود را با پروتئين مصرف کنيد. چند ترکيب ساده غلات و پروتئين ميتواند قدرت مغز را در طول صبح افزايش دهد.
تخم مرغ
کولين به عنوان شبه ويتامين B که در تخم مرغ وجود دارد نقش مهمي در عملکرد مغز و حافظه دارد. اين پروتئين با ثابت نگاه داشتن قند خون به فرد کمک ميکند تمرکز کند و براي مدت طولاني تري احساس سيري داشته باشد. مهم نيست که تخم مرغ در وعده صبحانه به صورت املت، همزده و يا پخته مصرف شود، آنچه اهميت دارد اين است که تخم مرغ منبع غني مواد مغذي است که مغز و بدن را در تمام طول صبح تأمين ميکند.
انگور
تحقيقات نشان ميدهد که مصرف انگورهاي مختلف نقش مهمي در بهبود "دفاع آنتي اکسيداني" ما دارد و سلامت مغز را ارتقا ميدهد.
بادام
بادام منبع عالي از ويتامين E است و ۳۷ درصد ميزان توصيه شده جذب روزانه اين ويتامين با خوردن ۲۳ عدد بادام تأمين ميشود.
جو
جو داراي آهن، روي، پتاسيم و ويتامينهاي بي و همچنين مواد مغذي است که به رشد مغز و عملکرد آن با ظرفيت کامل کمک ميکند. "فيبر" موجود در جو به احساس سيري تا وعده بعدي کمک ميکند.
سيب
سيبها سرشار از کرستين هستند، کرستين يک آنتي اکسيدان است که از سلولهاي مغز محافظت ميکند مصرف يک سيب در وعده صبحانه با پوست حائز اهميت است چرا که حجم بالايي از کرستين سيب در پوست آن وجود دارد.
بازار