ایسنا/ یک دکترای ژنتیک و اصلاح به ‎ نژادی گفت: عدس 25 درصد پروتئین دارد.

دکتر رضا میردریکوند اظهار کرد: عدس گیاهی دیپلوئید خودگشن از تیره fabaceae و یکی از گیاهان زراعی جهان است.

وی ادامه داد: عدس با دارا بودن حدود 25 درصد پروتئین یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین منابع غذایی بشر محسوب می‌شود.

میردریکوند اضافه کرد: عدس در میان حبوبات بعد از سویا دارای بیشترین مقدار پروتئین و کمترین میزان روغن را دارد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد لرستان خاطرنشان کرد: بقایای گیاه عدس شامل ساقه، کاه و کلش و پوسته غلاف آن دارای ارزش غذایی بالایی بوده و برای مصرف دام‌های اهلی مناسب است.

وی یادآور شد: به علت وجود پروتئین بالا، مواد معدنی و فیبر و کربوهیدرات‌ها منابع غذایی سهمی برای انسان بوده و نقش حیاتی را در جبران عدم تغذیه و سوء تغذیه در کشورهای فقیر و در حال توسعه دارد.

میردریکوند خاطرنشان کرد: عدس یکی از قابل هضم‌ترین پروتئین‌های گیاهی بوده و لذا مصارف انسانی آن به سرعت افزایش یافته است.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید