نماد آخرین خبر

تغذیه/ بهترین و سالم ترین روغن برای پخت و پز چیست؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تغذیه/ بهترین و سالم ترین روغن برای پخت و پز چیست؟
باشگاه خبرنگاران/حمد باقر مينايي متخصص طب سنتي درباره روغن مناسب براي مصرف خوراکي اظهار کرد: استفاده از روغن‌هاي طبيعي از زمان قديم مرسوم بوده است اما متاسفانه چند سالي است که رويه مصرف روغن‌هاي طبيعي کاهش پيدا کرد و جاي خود را به روغن‌هاي صنعتي داده است. وي ادامه داد: روغن زيتون مي‌تواند به عنوان يک روغن خوراکي مورد استفاده قرار گيرد و براي سلامت بدن مفيد است و خواص بسياري دارد و سرشار از اسيدهاي چرب غير اشباع و آنتي اکسيدان است اما متاسفانه در برخي از روغن زيتون ها ترکيباتي از ساير گياهان اضافه مي‌کنند که مضرات بسياري دارد. اين متخصص طب سنتي تشريح کرد: بهترين روغن‌ براي مصارف خوراکي، روغن‌هايي با منشا حيواني مثل روغن شحم گاو و روغن کره دوغي هستند که در منابع طب سنتي به استفاده از آن‌ها تاکيد شده است؛ با توجه به اين که روغن‌هاي حيواني با خوردن غذا و طي فرآيند تجزيه در بدن حيوان به چربي تبديل شده‌اند مقداري از مضرات آن‌ها کاسته مي‌شود، در نتيجه مواد زائدي که يک بار جذب بدن حيوان شده‌اند، در بدن ما رسوب نمي‌کنند. مينايي درباره روغن شحم گاو بيان کرد: روغن شحم گاو يکي از مناسب ترين روغن‌ها براي استفاده خوراکي است که از چربي اطراف قلوه‌گاه گاو تهيه مي‌شود و بسيار لطيف است؛ استفاده از اين روغن‌ها بر بهبود بافت عضلاني و حفظ تناسب اندام تاثيردارد، استفاده از روغن کره دوغي هم تاثير زيادي بر حفظ سلامت افراد دارد. وي تشريح کرد: بهتر است به استفاده از روغن‌هاي حيواني روي بياوريد؛ در ضمن فراموش نکنيد که طبخ غذا در روغن‌هاي خيلي داغ باعث از بين رفتن و تغيير خواص ماده غذايي و روغن مي‌شود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره