نماد آخرین خبر

علائمی که باورتان نمی شود از کم خونی باشند

منبع
بهداشت نيوز
بروزرسانی
علائمی که باورتان نمی شود از کم خونی باشند
بهداشت نيوز/آيا شما جز آن دست از افرادي هستيد که به طور مداوم احساس خستگي مي‌کنيد؟، بايد بدانيد که يکي از مهمترين علل خستگي به ويژه در خانم‌ها کم خوني است، کم خوني بيماري است که بدن شما با کمبود گلبول‌هاي قرمز خون روبه رو مي‌شود. گلبول‌هاي قرمز سالم، بخش اصلي هموگلوبين خون شما هستند که اکسيژن را جذب مي‌کنند و اين بدان معني است که اگر تعداد گلبول‌هاي قرمز يا هموگلوبين کم باشد، سلول‌هاي بدن شما ممکن است به اندازه کافي اکسيژن براي عملکرد درست خود نداشته باشند، در نتيجه شما ممکن است احساس خستگي کنيد. کم خوني انواع مختلفي دارد، اما شايع‌ترين علت آن کمبود آهن در بدن است، بايد دانست که مغز استخوان نياز به آهن براي توليد هموگلوبين دارد و بدون آهن کافي در بدن، قادر به توليد هموگلوبين براي گلبول‌هاي قرمز نخواهد بود. کم خوني فقر آهن در خانم‌ها بسيار شايع است و در زنان باردار مي‌تواند عوارض جدي به دنبال داشته باشد، ما به شما چند درمان خانگي کم خوني و علائم اين بيماري را معرفي مي‌کنيم. ۵۰ درصد خانم‌هاي باردار و نيمي از دختران و زنان ۱۴ تا ۴۳ سال از کمبود آهن رنج مي برند و حدود يک‌سوم آنها مبتلا به کم‌خوني شديد هستند. علائم کم خوني را بشناسيد بسياري از علائم مهم و شايع کم خوني ممکن است با بيماري‌هاي ديگر اشتباه گرفته شوند و بنابراين، مهم است که آزمايش خون بدهيد و از ميزان سلول‌هاي خوني خود باخبر شويد. خستگي مداوم پوسته پوسته شدن يا خارش پوست ريزش مو ضعف و احساس کمبود انرژي تپش قلب تنگي نفس احساس خواب آلودگي ويتامين C مصرف کنيد کم خوني موجب ضعف سيستم ايمني بدن شما مي‌شود و به همين دليل ممکن است بيشتر در معرض عفونت و بيماري‌هاي التهابي قرار بگيريد و مصرف ويتامين C مي‌تواند به تقويت سيستم ايمني بدن و جذب آهن کمک کند، مصرف آب پرتقال يا آب ليمو مي‌تواند به درمان کم خوني کمک کند. درمان کم خوني با ماست و زردچوبه مصرف يک فنجان ماست دو بار در روز، صبح و بعد از ظهر، با يک قاشق چاي خوري زردچوبه مي‌تواند به درمان کم خوني کمک کند. کم خوني را با سبزيجات سبز درمان کنيد کلروفيل موجود در سبزيجات سبز مانند اسفناج، کرفس، سبزيجات خردل و کلم بروکلي که منبع خوبي از آهن هستند مي‌تواند به درمان کم خوني ناشي از فقر آهن کمک کند البته بهتر است اسفناج پخته شده را به جاي خام آن مصرف کنيد چرا که خام آن حاوي اگزاليک اسيد است و مي‌تواند از جذب آهن در بدن جلوگيري کند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره