اگر 30 سالهاید دیگر این غذاها را نخورید
عصر ايران/ غذاهاي ناسالم در هر سني ناسالم هستند اما بعد از 30 سالگي بدن به تدريج تواناييهاي خود را براي هضم و تحمل برخي مواد غذايي از دست ميدهد. هنگامي که شما به سن خاصي ميرسيد خطر ابتلا به بيماريها افزايش مييابد و تنها داشتن رژيم غذايي مناسب ميتواند از ابتلا به سرطان، ديابتها و بيماريهاي قلبي جلوگيري کند. بنابراين شما در اينجا با برخي مواد غذايي که نبايد پس از 30 سالگي مصرف کنيد، آشنا خواهيد شد. ماست طعمدار ماستهاي ساده براي بدن بسيار مناسب است و سلامت گوارش را تضمين ميکند اما متاسفانه ماستهاي طعمدار داراي ميزان زيادي قند هستند و شما را با مشکلات ابتلا به ديابت مواجه ميکند. سويا اگرچه مصرف سويا بسيار مفيد است و ميتواند جايگزيني براي گوشت باشد اما مصرف زياد آن موجب التهاب در بدن شما ميشود و به طور بالقوه در عملکرد تيروئيد اختلال ايجاد ميکند. اگر شما به طور معمول از سويا استفاده کنيد، چين و چروک اطراف دهان خود را افزايش ميدهيد. پس از سن 25 سالگي، کلاژن پوست شما شروع به شکسته شدن ميکند و منجر به ايجاد چين و چروک ميشود. نان سفيد آرد سفيد قند خون شما را افزايش ميدهد و هيچ يک از ويتامينها و مواد موجود در گندم را به طور کامل ندارد. با افزايش سن سيستم گوارش نياز بيشتري به فيبر دارد اما نان سفيد داراي فيبر کمتري نسبت به گندم است.