نماد آخرین خبر

مصرف آبغوره و سرکه بعد از غذا برای چه چیزی خوب است؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مصرف آبغوره و سرکه بعد از غذا برای چه چیزی خوب است؟
باشگاه خبرنگاران/ خديجه رحماني متخصص تغذيه درباره راهکار‌هاي کاهش جذب چربي غذا اظهار کرد: دريافت فيبر کافي از منابعي مثل سبزيجات مي‌تواند از جذب چربي مازاد غذا‌ها جلوگيري کند و به همين دليل است که متخصصان تغذيه اغلب توصيه مي‌کنند که غذا را همراه با سالاد و سبزي مصرف کنيم، به طور کلي مصرف مقادير کافي از سالاد و سبزيجات خام و پخته مي‌تواند راه‌کار مناسبي براي جذب فيبر باشد و ارزش تغذيه‌اي بسياري دارد وي تاکيد کرد: توجه داشته باشيد که اگر بيش از اندازه فيبر مصرف کنيد ساير مواد غذايي مفيد را هم جذب نمي‌کنيد و مانع از جذب آن توسط سيستم گوارشي مي‌شود؛ افراط در مصرف فيبر باعث کاهش بيشتر چربي خون نمي‌شود پس بايد روزانه مقدار مناسبي از اين مواد را دريافت کنيد، دريافت ۲ واحد سبزي که يک واحد آن خام و يک واحد پخته باشد، بهترين منبع براي تامين فيبر است. رحماني ادامه داد: وجود بيش از حد فيبر در بدن مانع از جذب ريز مغذي‌هايي مثل آهن، روي و ويتامين‌ها مي‌شود که از جمله مواد مهم و ضروري براي سلامت بدن هستند؛ فيبر‌ها تنها چربي‌ها را به خود جذب نمي‌کنند پس وجود فيبر مازاد مانع از جذب مواد ضروري براي بدنتان مي‌شود. اين متخصص تغذيه با تاکيد بر اينکه بهترين راه براي کنترل چربي، کاهش ورود چربي به بدن است، گفت: کساني که قصد گياه‌خوار شدن را دارند بايد تلاش کنند تا بالانس مواد غذايي مصرفي آن‌ها رعايت شود؛ اين افراد اغلب منابع پروتئيني خود را از حبوبات تامين مي‌کنند که علاوه بر ساير مواد مغذي داراي مقاديري فيبر است. وي تاکيد کرد: رژيم گياهخواران بايد حاوي مقدار متناسبي از مواد غذايي مثل فيبر‌ها باشد چرا که در غير اين صورت فرد دچار اختلالات تغذيه‌اي مي‌شود؛ به طور کلي همه افراد بايد رژيم غذايي سالم، متعادل و متناسب داشته باشند و از غذا‌هاي متنوعي در زندگي روزمره استفاده کنند؛ رژيم نا‌متناسب و نا‌متعادل کمبود‌ها و مشکلات تغذيه‌اي را به همراه دارد. رحماني تصريح کرد: متاسفانه در جامعه شاهد هستيم که افراد به جاي کنترل تغذيه به دنبال راهکار‌هاي نا‌مناسبي براي کاهش وزن و چربي دريافتي هستند، براي مثال برخي از افراد با مصرف سرکه و آبغوره بعد از غذا قصد دارند از جذب چربي جلوگيري کنند؛ اين درحالي است که شايد اين مواد قادر به آسان شدن فرايند هضم باشند اما تاثيري بر کاهش چربي دريافتي ندارند، بهتر است به جاي به کارگيري رفتار‌هاي نامناسب و بدون ريشه علمي؛ با‌مصرف غذا‌هاي مناسب و سالم از ايجاد اضافه وزن و مشکلات تغذيه‌اي جلوگيري کنيم. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره