پرقندترین و کمقندترین میوهها را بشناسید
فردا نيوز/ بعضي از افراد براي رژيم گرفتن از ميوهها استفاده ميکنند. درست است که ميوه براي بدن ضروري و لازم است و داراي فيبر و آنتي اکسيدان است، ولي اگر ندانيم هر ميوهاي تا چه حد قند دارد و آن را بدون اندازه مصرف کنيم نه تنها وزنمان کم نميشود بلکه اضافه وزن هم پيدا ميکنيم. قند ميوه را در نظر بگيريد خوردن ميوه به علت وجود فيبر، آنتي اکسيدان و ديگر خواص طبيعي آن همواره براي بدن شما مفيد ميباشد. اما اگر شما همانند عموم مردم فکر ميکنيد که خوردن ميوه باعث کاهش وزن ميشود، سخت در اشتباه هستيد. در ميان ميوهها برخي گزينهها ميتوانند بهتر از ديگران باشند. از آنجايي که ميوههاي خشک شده و آبميوهها حاوي سطوح بالاتر قند هستند، ميوه کامل تازه به طور کلي انتخاب بهتري محسوب ميشود. تقسيم ميوهها به لحاظ قند در تقسيم بندي انجام شده مطابق با تحقيقات دانشمندان، ميوه جات را ميتوان به سه گروه: ميوه پرقند، ميوه کم قند، ميوههاي تقريباً بي قند تقسيم نمود. فهرست زير تقسيم بندي ميوهها را به شما نشان ميدهد. ميوههاي تقريباً بي قند آووکادو ليمو و ليمو ترش ريواس تمشک شاه توت ميوه هايي با محتواي قند متوسط توت فرنگي هندوانه هلو شليل بلوبري طالبي نارگيل سيب گريپ فروت ميوههايي با قند زياد گيلاس انگور انبه انجير موز ميوه خشک شده (مانند کشمش، زردآلو خشک شده، آلو) در نتيجه سعي کنيد در آينده بيشتر از ميوههايي، چون ليمو و آووکادو استفاده کنيد، در عين حال در مصرف ميوههايي، چون انبه، انگور و موز حد اعتدال را رعايت نماييد.