نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها

منبع
ايسنا
بروزرسانی
نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها
ايسنا/ معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با اشاره به نقش تغذيه در سلامت و پيشگيري از بيماري‌ها، بر هم جهت بودن فعاليت‌هاي پژوهشي انستيتو تغذيه و معاونت بهداشتي در راستاي حفظ و ارتقاي امنيت غذايي جامعه تاکيد کرد. دکتر شهنام عرشي معاون امور بهداشتي دانشگاه و دکتر حسيني - رئيس انستيتو تغذيه در نشستي پيرامون نقش و اهميت تغذيه در حفظ و ارتقاي سلامتي و پيشگيري از بيماري‌ها به بحث و تبادل نظر پرداختند. دکتر عرشي با بيان اينکه ارتقاي سلامت جامعه مهم‌ترين هدف حوزه بهداشت است، گفت: تغذيه به عنوان يکي از ارکان مهم در حفظ و ارتقاي سلامت و پيشگيري از بيماري‌ها، نقش بسيار مهمي در سيستم بهداشتي کشور دارد. بنابراين آگاهي حوزه بهداشت از طرح‌هاي پژوهشي و تحقيقات تغذيه‌اي اجرا شده در اين انستيتو يک ضرورت به شمار مي‌آيد. معاون امور بهداشتي دانشگاه در ادامه سخنان خود بر اهميت هم راستا بودن فعاليت‌هاي پژوهشي انستيتو تغذيه و معاونت بهداشت دانشگاه در جهت حفظ و ارتقاي امنيت غذايي و ايمني غذايي جامعه تاکيد کرد. دماوند؛ مرکز جامع سلامت در حوزه بيماري‌هاي غيرواگير است وي شهر دماوند را به عنوان مرکز جامع سلامت در حوزه بيماري‌هاي غيرواگير معرفي کرد و افزود: اين مرکز پتانسيل لازم براي انجام پروژه‌هاي تغذيه‌اي در راستاي ارتقاي سلامت جامعه را داراست. در ادامه نشست دکتر هدايت حسيني رئيس انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور با اشاره به اينکه انتظار مي‌رود طرح‌هاي پژوهشي دانشگاه منجر به مرتفع شدن مشکلات مربوط به سلامتي شود، اظهار اميدواري کرد که همکاري بين انستيتو تغذيه و معاونت بهداشتي گام مؤثري در راستاي ارتقاي امنيت و ايمني غذايي و سلامت جامعه باشد. راه‌اندازي مرکز رشد انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي حسيني با اشاره به برنامه‌هاي در حال اجرا در اين انستيتو گفت: به منظور کاربردي شدن نتايج تحقيقات، مرکز رشد انستيتو را راه‌اندازي کرديم که علاوه بر توليد محصولات سلامت محور، خدمات مشاوره‌اي تغذيه‌اي نيز ارائه مي‌دهد. در بخش ديگري از اين نشست که با حضور مديران مراکز بهداشت شميرانات، شمال و شرق، مديران وکارشناسان معاونت امور بهداشتي و انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي حضور داشتند، مديران مراکز بهداشت در مورد امنيت و ايمني غذايي به ارائه گزارش و مطالبي پرداختند. در خاتمه اين نشست دکتر شهنام عرشي معاون امور بهداشتي دانشگاه و هيأت همراه از بخش‌هاي مختلف انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور نظير آزمايشگاه‌ها و مرکز پايلوت پلنت انستيتو بازديد کرد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره