از خواص درمانی گوجه سبز چه می دانید؟
برترين ها/ فصل بهار با نوبرانههاي گوجه سبز همراه است. گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، خواص زيادي براي بدن دارد. ازجمله: بهبود گوارش، تقويت دستگاه ايمني، لاغري، سلامت دهان و دندان و ... دراين مطلب با خواص شگفتانگيز اين ميوه خوشمزه بهاري آشنا ميشويد. فصل بهار با نوبرانههاي گوجه سبز همراه است. متخصصان تغذيه بر اين عقيدهاند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذايي هم دارد. اين ميوه غني از ويتامين C، اسيدماليک و اسيد سيتريک است، اما توجه داشته باشيد مصرف بيش از حد گوجه سبز باعث نفخ معده ميشود. ارزش غذايي ۱۰۰ گرم گوجه سبز کربوهيدرات ۸.۵۱ گرم چربي ۲.۸۴ گرم پروتئين ۱.۶ گرم فيبر خام ۰.۵ درصد ويتامين آ: ۵ درصد ويتامين ب۱ (تيامين): ۲.۱ درصد ويتامين ب ۲ (ريبوفلاوين): ۱.۹ درصد نياسين: ۲.۸ درصد ويتامين ث: ۱۳ درصد کلسيم: ۵.۱ درصد فسفر: ۲.۲ درصد آهن: ۵ درصد پتاسيم: ۳.۶ درصد خواص گوجهسبز بهبود گوارش خوردن گوجه سبز جذب فيبر را در بدن بالا ميبرد و به گوارش خوب کمک ميکند. هر فرد بايد براي عملکرد درست رودهها در طول فصل تابستان بهطور روزانه گوجه سبز بخورد. از آنجا که گوجه سبز سرشار از ويتامين C و فيبر غذايي است، به معده کمک ميکند از يبوست و نفخ دور بماند. تقويت دستگاه ايمني مصرف مرتب گوجه سبز در تابستان بهطور طبيعي به تقويت دستگاه ايمني کمک ميکند. لاغري و کاهش وزن مقادير بالاي ويتامين C موجود در گوجه سبز باعث بهبود متابوليسم بدن و افزايش چربي سوزي شده و براي کاهش وزن و لاغري شکم مفيد ميباشد. ديابت و قند خون فيبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالاي خون در افراد مبتلا به ديابت ميشود. کبد چرب بنزوئيک اسيد موجود در گوجه سبز خاصيت ضد ميکروبي قوي دارد که به پاکسازي و سمزدايي کبد و درمان بيماريهاي کبد مانند کبد چرب کمک ميکند. سرماخوردگي مقادير بالاي ويتامين C موجود در گوجه سبز باعث تقويت سيستم ايمني بدن شده و به پيشگيري و درمان سرماخوردگي کمک ميکند. سلامت دهان و دندان گوجه سبز براي سلامت دهان و دندان مفيد ميباشد؛ مصرف گوجه سبز دندانها را قويتر ميکند و علاوه بر اين براي کاهش درد و خونريزي لثه مفيد ميباشد. کم خوني مقادير بالاي آهن و ويتامين C موجود در گوجه سبز براي درمان کم خوني ناشي از فقر آهن و آنمي مفيد ميباشد. استرس و افسردگي مقادير بالاي ويتامينهاي گروه B موجود در گوجه سبز براي درمان استرس، افسردگي و سلامتي پوست و اعصاب مفيد است. سنگ کليه گوجه سبز يکي از ميوههاي آبدار بوده که با افزايش ميزان ادرار به سلامت کليهها کمک کرده و باعث درمان سنگ کليه ميشود. چربي خون فيبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالا و چربي خون ميشود و به پيشگيري از بيماريهاي قلبي و عروقي کمک ميکند. مراقبت از ريهها کساني که بيشتر گوجه سبز مصرف ميکنند از مشکلات ريوي مانند آسم، سرطان ريه، سرماخوردگي، سرفه، و مشکلات مزمن ريه در امان ميمانند. درمان شب کوري يکي ديگر از فوايد مصرف گوجه سبز براي سلامتي، کمک به درمان شب کوري است. اين بيماري غالبا به دليل کمبود شديد ويتامين A در بدن ايجاد ميشود. از آنجا که گوجه سبز غني از ويتامين A است، مصرف مرتب آن ميتواند به درمان شب کوري کمک کند. ويتامين A به حفظ سلولهاي چشم کمک ميکند و باعث بهبود سلامت چشم ميشود. داراي خاصيت ضد پيري گوجه سبز ميوهاي غني از مواد مغذي و حاوي اسيدهاي ارگانيک، ويتامينها، فلاونوئيدها، مواد معدني و ساير موادي است که براي سلامتي بدن موثر هستند. اين خوراکي پرطرفدار داراي تاثيرات ضد التهابي، آرامبخشي، و ضد پيري است. کمک به پيشگيري از سرطان هستهي گوجه سبز و برخي ديگر از ميوهها حاوي ويتامين B ۱۷ هستند. به همين دليل نيز ميتوان پيشگيري از سرطان را نيز يکي ديگري از فوايد بينظير گوجه سبز براي سلامتي دانست. خاصيت ضد ميکروبي طبق شواهد علمي، اسيد بنزوئيک مادهاي است با خاصيت ضد ميکروبي. اين ماده به طور طبيعي در کرنبري، آلو، گوجه سبز، دارچين، و سيب يافت ميشود. به همين دليل، ميتوان ادعا کرد گوجه سبز داراي خاصيت ضد ميکروبي است.