ايرنا/ بر اساس اين تحقيقات از هر ۷ مورد مرگ ناشي از بيماريهاي قلبي - عروقي، يک مورد با عدم مصرف ميوه و از هر ۱۲ مورد مرگ يک مورد با عدم مصرف سبزيجات به ميزان کافي ارتباط دارد.
( Medical science )،به گفته محققان در سال ۲۰۱۰ ميلادي، کمبود مصرف ميوه موجب مرگ ۱.۸ ميليون نفر در اثر بيماريهاي قلبي شد؛ در حالي که کمبود مصرف سبزيجات در همان سال يک ميليون نفر از مبتلايان به بيماريهاي قلبي و عروقي را به کام مرگ فرستاد. در مجموع پيامدهاي نامطلوب عدم مصرف ميوهها تقريباً دو برابر پيامدهاي عدم مصرف سبزيجات است.
ميوهها و سبزيجات منبع غني از فيبر، پتاسيم، منيزيم، آنتي اکسيدانها و ترکيبات فنول هستند که موجب کاهش فشار خون و کلسترول ميشوند. مصرف اين مواد موجب بهبود سلامت و تنوع باکتريهاي مفيد در سيستم گوارش ميشود. احتمال چاقي و اضافه وزن افرادي که اين مواد را در رژيم غذايي خود مصرف ميکنند، کمتر از سايرين است و ريسک ابتلاي آنها به بيماريهاي قلبي و عروقي پايينتر است.
قرار است نتيجه اين تحقيقات در نشست سالانه انجمن آمريکايي مواد مغذي که در بالتيمور آمريکا برگزار خواهد شد، ارائه شود.
بازار