پرخوری عصبی را با استفاده از این ماده غذایی کاهش دهید
بهداشت نيوز/ ژلاتين، به عنوان يک دسر سالم محبوبيت زيادي دارد. البته مصرف ژله هاي صنعتي و بازاري به دليل اين که حاوي رنگ هاي مصنوعي، قند و مواد افزودني ديگر است، توصيه نمي شود،اما مصرف ژلاتين طبيعي به دليل خواصي که دارد، بسيار توصيه مي شود. اين دسر پرطرفدار، کالري بسيار کمي دارد و حاوي مواد مغذي با سطح انرژي بالاست و به همين دليل از فعاليت هاي متابوليسم حمايت مي کند و به شما در کاهش وزن کمک مي کند. در اين مطلب به شما مي گوئيم چرا بايد ژلاتين را در برنامه غذايي خود قرار دهيد. پرخوري عصبي را کاهش مي دهد يکي از مهم ترين خواص ژله، کاهش ميل به پرخوري، اشتهاي کاذب و پرخوري هاي عصبي است. ژله به عنوان يک ميان وعده کم کالري احساس سيري را به مدت بيشتري در شما حفظ مي کند و همين موضوع ميل شما به غذاهاي پرچرب و ناسالم را کاهش مي دهد. عملکرد جسمي را در ورزشکاران افزايش مي دهد ژله به دليل داشتن محتواي کم کالري و اين که غني از پروتئين و کربوهيدرات است، منبع خوبي براي تامين انرژي بدن به شمار مي رود. ژله همچنين به لطف وجود ويتامين ها و مواد معدني يک غذاي کامل براي ورزشکاران است که علاوه بر تامين انرژي، عملکرد جسمي آن ها را در فعاليت هاي ورزشي افزايش مي دهد. به فرايند عضله سازي کمک مي کند يکي از آمينه اسيد هايي که در ژلاتين يافت مي شود، آرژنين است و زماني که جذب بدن شود باعث توليد کراتين مي شود. کراتين نيز عامل تعيين کننده اي در روند تشکيل توده عصلاني است و همراه با پروتيئن ها، به قوي تر شدن عضلات و به طور کلي بدن کمک مي کند. فرايند هضم غذا را بهبود مي بخشد ژلاتين زماني که در رژيم غذايي شما جا خود را پيدا کند، به واسطه پروتئين هايي که دارد، از سيستم گوارش شما پشتباني مي کند و جذب مواد مغذي خاص را بهبود مي بخشد. اين فرايند به دليل وجود اسيد آمينه اي به نام گليسين است که اسيد هيدروکلريک معده را تحريک مي کند و باعث بهبود فرايند هضم در بدن مي شود. ژله همچنين بيماري يبوست و رفلکس اسيد ر کاهش مي دهد. چربي و کلسترول را کاهش مي دهد بر خلاف دسر ها، ژلاتين سبک فاقد چربي و کلسترول است. اگر از ژلاتين طبيعي و ورق ژلاتين استفاده کنيد و کصرف شما از انواع بازاري و قندي آن نباشد، مي تواند يک ميان وعده و دسر عالي براي سلامتي باشد که اضافه وزن هم به همراه نخواهد داشت. در ادامه چند منوي غذايي حاوي ژلاتين به شما معرفي مي کنيم که براي کاهش وزن فوق العاده مفيد است. يکي از راه هاي بهره مندي از خواص ژلاتين، اضافه کردن آن به مواد غذايي در خوراک روزانه است. دستور هاي تهيه انواع ميان وعده و دسرهاي حاوي ژلاتين را فرا بگيريد و تا جايي که مي توانيد و امکان دارد ژلاتين را در وعده هاي غذايي و ميان وعده هاي خود جاي دهيد. به عنوان مثال يک برنامه روزانه حاوي ژلاتين مي تواند به شکل زير باشد : براي وعده صبحانه : يک ليوان آب ژلاتين (200 ميلي ليتر) 1 فنجان قهوه (250 ميلي ليتر) 2 برش نان + پنير خامه اي چند قطعه ميوه براي وعده ناهار : 2 قاشق غذاخوري برنج قهوه اي ( 40 گرم) مرغ يا ماهي ( 100 گرم) سبزيجات پخته 1 کاسه سالاد مخلوط 1 کاسه ژله به همراه ميوه براي وعده شام : 1 کاسه سوپ سبزيجات يک کاسه ژلاتين سبک 1 فنجان چاي سبز ( 250 ميلي ليتر) با خواص و مزاياي ژله و چگونگي استفاده از آن در برنامه غذايي روزانه آشنا شديم. به طور کلي توصيه مي کنيم که ژلاتين را در حالت طبيعي، بدون رنگ هاي مصنوعي، قند و مواد افزودني و با مواد طبيعي و سالم استفاده و ترکيب کنيد.