دیابتیها چه بخورند؟
باشگاه خبرنگاران/ افراد مبتلا به ديابت بدنشان به اندازه کافي انسولين توليد نميکند و به همين دليل ميزان گلوکز در خون آنها افزايش پيدا ميکند و همين موضوع سبب تشديد ديابت ميشود. بيماراني که قندخون بالايي دارند، بايد با مصرف برخي از رژيمهاي غذايي مناسب سطح قندخون بدنشان را تنظيم کنند. در اين خبر مواد غذايي را که با تنظيم حجم قندخون سلامتي بيماران ديابتي را تامين ميکند به شما معرفي ميکنيم. نان گندم مصرف کربوهيدرات به افزايش سطح قندخون منجر خواهد شد؛ در همين رابطه به دليل اينکه کربوهيدرات با حجمي زياد در بسياري از نانها به کار رفته است بيماران ديابتي بايد از نان گندم که حجم کربوهيدرات کمتري دارد، استفاده کنند. اغلب ميوهها ميوهها با فراواني مواد معدني که در خود جاي دادهاند به سلامت افراد ديابتي منجر ميشوند، بيشتر ميوهها براي بيماراني که مبتلا به قندخون هستند مناسب است اما برخي از آنها مانند آناناس و خربزه قند بيشتري را در خود جاي دادهاند؛ اگر بيماران ديابتي به دنبال راهي براي تضمين سلامتي خود هستند، بايد دور آبميوهها را خط کشيده و به جاي آن از ميوههاي طبيعي استفاده کنند. سيب زميني شيرين با وجود آنکه سيب زميني قندي بالا دارد اما نوع شيرين آن حاوي مواد مغذي زيادي است و بر اساس تحقيقات خوردن سيب زميني شيرين براي افرادي که به بيماري ديابت مبتلا هستند، بسيار مفيد خواهد بود.