مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند خطر مرگ را افزایش دهد
مهر/ مطالعات نشان مي دهد جايگزين کردن گوشت قرمز با ساير منابع پروتئيني نظير تخم مرغ، ماهي، غلات کامل و سبزيجات، به مرور زمان به عمر طولاني تر کمک مي کند. در اين مطالعه، تيم تحقيق از دانشگاه هاروارد به بررسي رابطه بين تغيير در مصرف گوشت قرمز در طول يک دوره ۸ ساله و نرخ مرگ و مير در طول ۸ سال بعد پرداختند. شروع مطالعه از سال ۱۹۸۶ تا پايان ۲۰۱۰ بود. هر ۴ سال يکبار، شرکت کنندگان پرسشنامه اي را در مورد ميانگين ميزان مصرف برخي غذاهاي عنوان شده در پرسشنامه تکميل مي کردند. محققان دريافتند افزايش ميزان مصرفي گوشت قرمز تا ۳.۵ وعده در هفته يا بيشتر در طول دوره ۸ سال اول با افزايش ۱۰ درصدي ريسک مرگ در ۸ سال بعد مرتبط بود. در مجموع، کاهش مصرف گوشت قرمز و افزايش مصرف غلات کامل، سبزيجات يا ساير خوراکي هاي پروتئيني نظير گوشت مرغ بدون پوست، تخم مرغ و ماهي، با خطر کمتر مرگ در بين زنان و مردان مرتبط بود.