برای جلوگیری از سفید شدن مو چه بخوریم؟
مجله اينترنتي تناسب اندام/ آيا موهاي شما در حال خاکستري شدن است؟ بايد اين را بدانيد که به غير از ژنتيک، اغلب دلايل بسيار ديگري نيز براي خاکستري شدن مو وجود دارد. آيا ميدانستيد که تعدادي از کمبودهاي تغذيهاي ميتوانند باعث شوند که موهايتان درخشندگي خود را از دست بدهند؟ پس بدنبال غذاهايي باشيد که حاوي ويتامينها و مواد معدني ضروري براي حفظ رنگ موهاي شما هستند و از مزاياي سلامتي متعدد آنها لذت ببريد. سبزيجات برگ سبز براي آنکه ويتامين B مورد نيازتان را دريافت کنيد، بدنبال سبزيجاتي با رنگ سبز تيره باشيد. پوست سر شما براي توليد سلولهاي قرمز خون که اکسيژن و مواد مغذي را حمل ميکنند، به ويتامينهاي B6 وB12 نياز دارد. رنگ مو نيز بعلت وجود هورمون هاست، و ويتامين B12 نقش مهمي در توليد هورمون دارد. شکلات مس، براي توليد ملانين که منبع رنگ مو است، ضروري است. کمبود مس هم ميتواند باعث خاکستري شدن موها شود. مس مورد نيازتان را ميتوانيد بوسيلهي يکي از خوردنيهاي شيرين به دست بياوريد. شکلات نيمه شيرين، مقدار زيادي مس دارد. عدس و قارچ، از ديگر غذاهايي هستند که سرشار از مس ميباشند. سالمون ماهي سالمون اغلب بخاطر مزاياي درمانياش خريدار دارد. بنابراين کمي تعجب آور است که بدانيد اين غذاي دريايي، مواد ضروري مورد نياز موهاي سالم را نيز فراهم ميکند. سلنيوم موجود در سالمون، بر توليد هورمونهاي ضروري براي موهاي سالم، نظارت دارد. انواع توتها انواع توت ها، مخصوصا توت فرنگي، يک روش خوشمزه براي دريافت مقادير زيادي از ويتامين C هستند. ويتامين C به توليد کلاژن (که در فوليکول مو موجود است) کمک ميکند و با راديکالهاي آزاد که با روند پيري در ارتباطند، مبارزه ميکند. ويتامين A (که در ميوه هاي نارنجي و زرد رنگ وجود دارد) و ويتامين E (که در آجيل و حبوبات يافت ميشود) از ديگر ويتامينهاي آنتي اکسيداني هستند. بادام بادامها سرشار از ويتامين E و مس هستند. آنها يک ميان وعدهي آسان براي جلوگيري از خوردن تنقلات بين وعدهها هستند. تعدادي از مطالعات نشان ميدهد که مصرف بادام ميتواند به پايين آوردن سطح کلسترول بد خون (LDL)کمک کند.