برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
سلامت

خوراکی‌هایی که با سلول‌های سرطانی می‌جنگند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
خوراکی‌هایی که با سلول‌های سرطانی می‌جنگند
ايسنا/ در کنار فهرست مواد غذايي که مصرف آن‌ها به دليل سرطان‌زا بودن توصيه نمي‌شود افراد بايد آگاه باشند چه مواد غذايي درحفظ سلامت بدن در برابر انواع مختلف سرطان نقش دارند. برخي از کارشناسان رژيم غذايي از بين برنده سلول‌هاي بنيادي سرطان را پيشنهاد مي‌کنند. اين سلول‌هاي بنيادي از فرايند توليد سلول‌هاي سرطاني حمايت مي‌کنند و در پيشرفت اين بيماري، مقاومت در برابر دارو و عود کردن علائم بيماري پس از درمان نقش کليدي دارند. بهمطالعاتي که در گذشته نيز انجام گرفته حاکي از آن است مواد غذايي وجود دارند که مي‌توانند مانع از آن شوند تا سلول‌هاي بنيادي سرطان‌ رشد کنند. از جمله اين مواد خوراکي مي‌توان به موارد زير اشاره کرد: سيب‌زميني بنفش: مصرف روانه يک عدد سيب‌زميني بنفش براي مدت يک هفته مي‌تواند تاثير بسزايي در متوقف کردن فعاليت سلول‌هاي بنيادي مضر که عامل سرطان روده است، داشته باشد. بررسي انجام شده در آمريکا حاکي از آن است که آنتوسيانين زيست‌فعال موجود در اين خوراکي به کاهش تومورها و تهاجمي شدن سلول‌هاي سرطاني کمک مي‌کند. چاي سبز: گروهي از محققان چيني دريافتند چاي سبز مي‌تواند در از بين بردن سلول‌هاي بنيادي سرطان نقش داشته باشد. مصرف چاي سبز ترکيب اپي‌گالوکتشين گالات (EGCG) را به همراه دارد که رشد سلول‌هاي بنيادي سرطان روده را حدود ۵۰ درصد کاهش مي‌دهد. چاي ماچا: بررسي محققان انگليسي نشان مي‌دهد که چاي سبز ماچا از منبع انرژي سلول‌هاي بنيادي سرطان مي‌کاهد و آن‌ها را از بين مي‌برد. اين نوشيدني به‌ويژه در مقابله با سرطان پستان موثر است. گردو: هدف اصلي اين خوراکي مقابله با سلول‌هاي سرطان روده است. همچنين گردو به کاهش خطر ابتلا به اين بيماري و بهبود وضعيت جسمي بيمار کمک مي‌کند. محققان کره جنوبي در مطالعه‌اي دريافتند مصرف روزانه عصاره گردو براي مدت يک هفته به کاهش ۸۶ درصدي رشد سلول‌هاي بنيادي سرطان روده کمک مي‌کند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد