این غذاها التهاب بدنتان را آرام میکند
آواي سلامت/ يکي از بهترين راه ها براي سرکوب التهاب نهفته در بدن، استفاده از برخي مواد غذايي است نه دارو. اگرچه درمان هاي معمول التهاب شامل داروهاي کاهش دهنده التهاب و کنترل کننده درد است، اما شايد اين داروها منجر به تورم و زخم معده شده و گاهي در طولاني مدت باعث مشکلات کليوي شود. پس يکي از قدرتمندترين ابزار مبارزه با التهاب مزمن نه داروخانه بلکه مواد غذايي است. انتخاب مواد غذايي مناسب، شما را قادر به کاهش خطر ابتلا به بسياري از بيماري ها مي کند و آن هم با کم کردن روند التهابي بدن: کلم: سرشار از فيتواتويتين ها و آنتي اکسيدان ها است که در برابر آسيب هاي سلولي از بدن محافظت مي کند. کلم همچنين سرشار از اسيدهاي آمينه، ويتامين هاي کا، سي، آ، فيبر، منيزيم، آهن و کلسيم است. مصرف اين سبزي به تقويت سلامت چشم ها و استخوان ها نيز کمک مي کند و بهبود دهنده سيستم گوارشي است. آناناس: حاوي آنزيمي به نام بروملين است که منجر به کاهش التهاب روده و افزايش عملکرد سيستم ايمني بدن مي شود. اضافه کردن آناناس به رژيم غذايي، گامي سالم براي بهبود فرايند هضم مواد غذايي است. ماهي قزل آلا: اين ماهي آبهاي سرد بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا 3 بوده و به مبارزه با التهاب، کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن و بهبود سلامت روان کمک مي کند. ماهي قزل آلا منبع عالي پروتئين است و ويتامين هايي مانند ويتامين دي، ويتامين ب 3، ويتامين ب 12، پتاسيم و سلنيوم را در خود جاي داده است. قارچ: خاصيت ضد ميکروبي، ضد ويروسي، و ضد التهابي دارد و به بهبود سيستم ايمني بدن و کاهش التهاب کمک مي کند. قارچ همچنين حاوي پلي ساکاريدهاي زنجيره اي به نام بتاگلوتان است که سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. قارچ منبع خوبي از پروتئين، فيبر، ويتامين هاي گروه ب، است. بروکلي: منبع خوبي از ويتامين هاي گروه سي، کا، فولات و فيبر محسوب مي شود و يک نيروگاه ضد التهابي است. بروکلي آنتي اکسيدان هايي مانند کروستين دارد و سرشار از کاروتنوئيدها نيز هست. زغال اخته: حاوي ويتامين هاي اي، آ و سي بوده و آنتي اکسيدان هاي موجود در آن خاصيت ضد التهابي دارد. آنتوسيانين موجود در زغال اخته نوعي آنتي اکسيدان است. روغن زيتون: محققان دانشگاه پنسيلوانيا نشان داده اند که يک ماده شيميايي در روغن زيتون به نام اولئوکانتال منجر به مهار آنزيم التهابي شده و درست مانند ايبوپروفن عمل مي کند. اين ماده همچنين خطر ابتلا به بيماري هايي مانند آلزايمر را نيز کاهش مي دهد. شکلات تيره: شکلات تيره نيز حاوي مواد شيميايي براي کمک به مبارزه با التهاب است. مطالعات محققان ايتاليايي نشان مي دهد که مصرف شکلات تيره مي تواند در کاهش التهاباتي که به بيماري هاي قلبي عروقي منجر مي شود موثر باشد. برنج قهوه اي: اين نوع برنج به همراه ديگر غلات کامل براي مبارزه با درد ناشي از سندرم روده تحريک پذير مفيد هستند. غلات سبوس دار منبع خوبي از منيزيم است که به نظر مي رسد منجر به کاهش دفعات ميگرن، کمک به آرامش اعصاب، بهبود وضعيت عروق خوني و عضلات مي شوند. مصرف منظم برنج قهوه اي از افزايش وزن که خود عامل بروز التهاب است، پيشگيري مي کند.