قارچ خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد
سلامانه/ يافتههاي مطالعه جديد محققان نشان داد مصرف قارچ آن هم سه بار در هفته، خطر بروز سرطان پروستات را در مردان کاهش ميدهد. محققان دانشگاه توکيو وضعيت سلامت 36 هزار و ۴۹۹ مرد ۴۰ تا ۷۹ ساله را که پيشتر طي مطالعاتي در سالهاي ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴ شرکت کرده بودند، بررسي کردند. با بررسي اين گروه، محققان دريافتند مصرف يک تا دو بار در هفته قارچ خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۸ درصد و مصرف 3 بار در هفته، خطر ابتلا به اين بيماري را تا ۱۷ درصد کاهش ميدهد. با اين حال به گفته شو ژانگ مولف ارشد اين پژوهش، سازوکار تاثير مثبت قارچ در جلوگيري از بروز سرطان پروستات هنوز ناشناخته است. جزئيات اين پژوهش در مجله International Journal of Cancer منتشر شده است