سلامانه/ یافته‌های مطالعه جدید محققان نشان داد مصرف قارچ آن هم سه بار در هفته، خطر بروز سرطان پروستات را در مردان کاهش می‌دهد.
محققان دانشگاه توکیو وضعیت سلامت 36 هزار و ۴۹۹ مرد ۴۰ تا ۷۹ ساله را که پیش‌تر طی مطالعاتی در سال‌های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴ شرکت کرده بودند، بررسی کردند. با بررسی این گروه، محققان دریافتند مصرف یک تا دو بار در هفته قارچ خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۸ درصد و مصرف 3 بار در هفته، خطر ابتلا به این بیماری را تا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد.
با این حال به گفته شو ژانگ مولف ارشد این پژوهش، سازوکار تاثیر مثبت قارچ در جلوگیری از بروز سرطان پروستات هنوز ناشناخته است.

جزئیات این پژوهش در مجله International Journal of Cancer منتشر شده است

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید