این نوشیدنی نمیگذارد افسرده و مضطرب شوید!
باشگاه خبرنگاران/ حيدرعظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي درباره خواص شربت بادام و عسل اظهار کرد: شربت بادام و عسل يکي از شربتهاي بسيار مقوي و حاوي ويتامينهاي A، B، C، E، D، K، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، منيزيم، منگنز، روي، آهن، اسيدفوليک، فيبر، پروتئين، فسفر، سلنيوم، مس، اسيدچرب امگا ۳، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز و غيره است. شربت بادام و عسل با انواع ويتامينها و املاح معدني مفيد باعث تقويت، طراوت و جوانسازي پوست و مو خواهد شد. ويتامينهاي A، E و C موجود در اين شربت باعث ايجاد خاصيت آنتي اکسيداني در آن و تقويت سيستم ايمني بدن ميشود. او بيان کرد: شربت بادام و عسل به علت داشتن فيبر بالا، عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا را بهبود بخشيده و باعث رفع يبوست ميشود همچنين آهن و اسيدفوليک موجود در آن موجب افزايش گلبولهاي قرمز خون و رفع کمخوني ميشود.جالب است بدانيد اين شربت تاثيري چشمگير در عملکرد سيستم عصبي، تقويت حافظه و پيشگيري از آلزايمر دارد. اين محقق و پژوهشگر طب سنتي با تاکيد بر فوايد اين شربت براي دانشآموزان، دانشجويان گفت: ويتامين D، فسفر، منيزيم، کلسيم و سلنيوم موجود در اين شربت موجب تقويت استخوان و دندان شده و از پوکي استخوان و آرتروز پيشگيري ميکند. اين نوشيدني فوقالعاده نشاط آور است و افسردگي، استرس و اضطراب به طور مناسبي رفع ميکند. او تصريح کرد: شربت بادام و عسل پروتئيني بسيار بالايي دارد و موجب تقويت عمومي، افزايش انرژي و عضلاني شدن بدن ميشود؛ به همين دليل ميتواند يک نوشيدني مناسب و مفيد براي ورزشکاران باشد؛ استفاده از آن براي نوزادان و کودکان در حال رشد و سالمندان بسيار مفيد است و بياشتهايي آنها را برطرف ميکند. عظمايي بيان کرد: نوشيدن اين ترکيب باعث درمان مشکلات تنفسي، عفونتها، سرماخوردگي و آسم ميشود همچنين استفاده از آن موجب تقويت بينايي، بهبود خلق وخو و تقويت سيستم قلبي و عروقي ميشود. اگر شربت بادام و عسل نيم ساعت پيش از غذامصرف کنيد منجر به ايجاد احساس سيري، لاغري و تناسب اندام ميشود . اين محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت: بر خلاف توضيحات بالا اگر اين شربت نيم ساعت پس از غذا استفاده شود، ميتواند باعث چاقي شود و براي افراد لاغر و داراي بنيه ضعيف بسيار مفيد است؛ بنابراين، نوع مصرف آن ميتواند خواص متفاوتي براي شما به همراه داشته باشد. او در پايان گفت: براي تهيه شربت بادام و عسل به ۵۰ عدد مغز بادام درختي، ۷ ليوان آب، ۲ عدد سيب زرد، يک عدد موز، ۱۰ قاشق غذاخوري عسل و آب ليموترش تازه احتياج داريد؛ کافي است مغز بادام را داخل آب جوش بريزيد تا پوست آن جدا شود سپس تمام مواد از جمله سيب، موز، عسل و آب را داخل مخلوطکن ريخته و يک يکدست تهيه کنيد؛ در انتها هم آب ليموترش تازه را به شربت اضافه کنيد.