فایده هلو برای سلامت چشم و مقابله با سرطان
مهر/ نام علمي هلو Prunus persica است و فوايد متعددي براي سلامت دارد که در ادامه به برخي از آنها اشاره مي شود. بهبود هضم غذا هلو سرشار از فيبر محلول و نامحلول است که به هضم بهتر کمک مي کند. مطالعات نشان مي دهد فيبر نامحلول موجب کاهش احتمال يبوست مي شود. همچنين هلو حاوي اسيدهاي چرب با زنجيره کوتاه است که موجب کاهش التهاب شده و مشکلاتي نظير بيماري کوليت روده، بيماري کرون و سندروم روده تحريک پذير را درمان مي کند. افزايش سلامت قلب خوردن هلو مي تواند خطر کلسترول بالا و فشارخون بالا را کاهش دهد. همچنين از آنجائيکه سرشار از پتاسيم و داراي ميزان کم سديم است، براي افراد در معرض ريسک بالا مشکلات قلبي-عروقي بسيار عالي است. محافظت از پوست هلو مملو از آنتي اکسيدان ويتامين C است. از اينرو به سنتز کلاژن، مولکول مهم براي سلامت پوست، کمک مي کند. همچنين از پوست در مقابل اشعه هاي مضر ماوراءبنفش محافظت مي نمايد. هلو چين و چروک ها را کاهش مي دهد و بافت پوست را بهبود مي بخشد. همچنين ترکيبات موجود در هلو به حفظ رطوبت اولين لايه بدن کمک مي کند. پيشگيري از سرطان مطالعات نشان مي دهد پوست و گوشت ميوه هلو حاوي دو نوع آنتي اکسيدان مفيد موسوم به کاروتنوئيدها و اسيدکافئيک است که داراي خواص ضدسرطاني هستند. همچنين پلي فنول هاي موجود در هلو از رشد و پيشرفت سلول هاي سرطاني ممانعت مي کنند. در حقيقت آنها مي توانند بدون هرگونه آسيب به سلول هاي سالم اطراف سلول هاي سرطاني، سلول هاي سرطاني را نابود کنند. کاهش علائم آلرژي اگر شما به چيزي آلرژي داريد، مصرف هلو منجر به آزادشدن هيستامين ها و ساير مواد شيميايي از طريق سيستم ايمني تان شده و با مواد آلرژي زا مقابله مي کند. مطالعات نشان مي دهد خوردن هلو مي تواند از ترشح هيستامين ها در خون پيشگيري کرده و علائم آلرژي را کاهش دهد. بهبود سلامت چشم طبق نتايج تحقيقاتي، خوردن سه هلو در روز مي تواند خطر بروز بيماري چشمي دژنراسيون ماکولا مرتبط با سن را کاهش داده و از پيشرفت آن جلوگيري کند. اين بيماري يکي از دلايل اصلي نابينايي است. هلو سرشار از ويتامين C است که موجب افزايش سلامت چشم و عروق خوني چشم ها مي شود.