logo
برگزیده
سلامت

آدامس عامل افزایش ابتلا به سرطان روده

منبع
بروزرسانی
 آدامس عامل افزایش ابتلا به سرطان روده
تندرست نيوز/ محققان هشدار مي‌دهند مواد افزودني خوراکي که معمولاً به عنوان عامل سفيدکننده در محصولاتي نظير آدامس و مايونز استفاده مي‌شوند مي‌توانند منجر به بيماري التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند. در اين مطالعه، محققان تأثيرات ماده افزودني E۱۷۱ (نانوذرات تيتانيوم دي اکسيد) را بر سلامت بر روي موش‌ها بررسي کردند. اين ماده افزودني معمولاً به ميزان بالا در مواد خوراکي و برخي داروها به عنوان ماده سفيدکننده استفاده مي‌شود. محققان دانشگاه سيدني دريافتند مصرف موادغذايي حاوي E۱۷۱ بر ميکروبيوم هاي روده تأثير دارد و مي‌تواند موجب بروز بيماري‌هاي نظير التهاب روده و سرطان کلورکتال شود. «ووسيچ کرزانووسکي»، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي‌گويد: «به خوبي اثبات شده است که اين ترکيب رژيمي بر فيزيولوژي و سلامت تأثير دارد.» وي در ادامه مي‌افزايد: «يافته هاي مطالعه ما نشان مي‌دهد که مصرف مواد خوراکي حاوي افزودني E۱۷۱ بر ميکروبيوم هاي روده و همچنين التهاب روده تأثير گذاشته و مي‌تواند منجر به بيماري‌هاي التهابي روده و سرطان کلورکتال شود.» ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره