فارس/ محققان ادعا ميکنند که خوردن گوجه فرنگي ميتواند تا 50 درصد کيفيت اسپرم را تقويت کند.
به گفته کارشناسان علمي، ليکوپن موجود در گوجهفرنگي اين خاصيت را به بار ميآورد؛ ليکوپن مسؤول رنگ قرمز در بسياري از ميوه ها و مخصوصاً گوجه فرنگي است.
تحقيقات اخير نشان داده است که ليکوپن مي تواند غلظت اسپرم را در مردان نابارور بهبود ببخشد، در اين تحقيق از روي آمار نشان داده شده است که يک رژيم غني شده با مکمل ليکوپن، موجب افزايش غلظت اسپرم و حرکت آن و در نتيجه افزايش باروري در مردان ميشود.
اين مطالعه که توسط محققان دانشگاه شفيلد صورت گرفته نشان داده، معادل دو قاشق غذاخوري پوره گوجه فرنگي در روز ممکن است کيفيت اسپرم را بهبود بخشد.
آلن پسي، استاد آندرولوژي در دانشگاه شفيلد و نويسنده ارشد اين تحقيق ميگويد: نتايج به دست آمده بسيار شگفتانگيز است؛ ما باور نميکرديم مصرف گوجه فرنگي بتواند در ميزان باروري مردان تأثير بگذارد.
بازار