برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
سلامت

11 غذا که باعث بسته شدن رگ هایتان می شود

منبع
بهداشت نيوز
بروزرسانی
11 غذا که باعث بسته شدن رگ هایتان می شود
بهداشت نيوز/هنگامي که حرف سلامت قلب مي آيد، ممکن است قبلا بدانيد که غذا خوردن سالم و اجتناب از مواد غذايي مضر شروع خوبي است، اما مي تواند پيچيده تر از آنچه فکر مي کنيد باشد. مقدار زيادي از غذاهايي که هر روز از آن لذت مي بريد، حتي غذاهايي که براي شما سالم هستند، ممکن است در واقع باعث آسيب زيادي به قلب شما شود. 1. گوشت قرمز گوشت قرمز، بهترين چيز براي قلب شما نيست. يک مطالعه اظهار داشت که افرادي که روزانه مصرف گوشت قرمز دارند سطح بالايي از تريمتييلامين N-oxide، يک ماده شيميايي مرتبط با بيماري هاي قلبي داشتند. محققان ديگر نيز ارتباطي ميان خوردن گوشت قرمز به طور منظم و خطر حمله قلبي يا سکته مغزي نشان دادند. 2. سبزيجات کنسرو شده سبزيجات و غذاهاي کنسرو شده به نظر مي رسد يک راه مناسب براي افزودن سبزيجات بيشتر به رژيم غذايي شما است، اما اغلب حاوي نمک زياد هستند، به خصوص اگر آنها با سس يا گوشت قرمز باشد. نمک بيش از حد فشار خون را افزايش مي دهد که ميزان اکسيژن را به قلب شما کاهش مي دهد که حتي مي تواند منجر به حمله قلبي شود. بسياري از مواد نگهدارنده مورد استفاده در اين محصولات کنسرو شده مي توانند مضر باشند. 3. وعده هاي غذايي منجمد وعده هاي غذايي منجمد، راحت، ارزان و اغلب کم کالري هستند. با اين حال، بسياري از وعده هاي يخ زده داراي سطوح بالاي سديم هستند که اغلب براي طعم غذا و همچنين نگهدارنده استفاده مي شود. مردم بايد حدود 2000 ميليگرم سديم در روز بخورند، اما بسياري از شام يخ زده مي توانند نصف آن را در يک وعده غذايي داشته باشند . 4. ژامبون گوشت ژامبون گوشت که با نمک افزوده شده مانند بولونيا يا سالامي طعم دار مي شود، به طور کلي داراي چربي اشباع است و مي تواند ميزان کلسترول شما را افزايش دهد که باعث رشد ذخاير چربي در رگ هاي خوني شما و افزايش خطر مي شود. 5. کرم قهوه کرم هاي قهوه اغلب حاوي روغن هيدروژنه اي هستند که منبع فراواني از ترشحات چرب هستند که مي توانند سطح کلسترول را افزايش دهند. به طور کلي، اگر قهوه سياه خود را تنها دوست نداريد، شير يک گزينه سالم است. افزودن شير جايگزين خوبي براي کرم مي باشد. 6. محصولات پخته شده به طور کلي، دسرها بايد در حد اعتدال مورد استفاده قرار بگيرند، اما محصولات پخته شده مانند کيکها ممکن است به دليل چربيهاي ترانسفورماتورشان به شدت مشکل باشند. يک گزارش نشان داد که بين بيماري هاي قلبي و اسيدهاي چرب ترانس رابطه مثبت وجود دارد. بسياري از محصولات پخته شده با شکر طعم دارند، که اگر بيش از حد خورده شوند، مي توانند فشار به قلب برسانند. شکر در غذا همچنين مي تواند شامل گلوکز 6-فسفات باشد، که مي تواند عملکرد قلب را به نقطه نارسايي قلبي کاهش دهد. 7. بستني بستني اغلب حاوي مقادير بالاي کلسترول است. نصف فنجان بستني وانيلي حاوي بيش از 4 گرم چربي اشباع شده است . اين بيشتر از يک چهارم آنچه بزرگسالان بايد در روز داشته باشند. 8. غذاهاي سرخ شده به طور کلي، غذاهاي سرخ شده براي سلامتي شما بد است، زيرا فرآيند سرخ کردن باعث ايجاد چربي هاي ترانس مي شود . يک وعده 4 اونس از مرغ سرخ شده مي تواند همانند کلسترول به اندازه 11 نوار گوشت نمک زده باشد. در مقابل، يک سينه مرغ کبابي مي تواند منبع خوبي از پروتئين در رژيم غذايي کاهش وزن باشد. 9. نوشابه هاي گازدار يک مطالعه ادعا کرد که مصرف منظم نوشابه هاي گازدار که با شکر شيرين شده است مي تواند خطر بيماري قلبي را افزايش دهد. ساير تحقيقات ادعا مي کنند افرادي که به طور منظم سديم مصنوعي شيرين مصرف مي کنند در معرض خطر ابتلا به سکته مغزي و بيماري قلبي بودند. 10. ماکاروني و پنير ماکاروني و پنير با چربي هاي اشباع شده و نمک پر شده است، که مي تواند به قلب شما آسيب برساند. از اين رو، هنگام پختن خوراک،شير بدون چربي يا پنير کم چرب، جايگزين کنيد. 11. جگر حتي غذاهايي که برخي از مزاياي بهداشتي دارند، مي توانند براي شريان هاي شما مضر باشند. در حالي که جگر آهن زيادي دارد، مصرف بيش از حد جگر مي تواند سطح کلسترول را افزايش دهد. علاوه بر اين، نيمي از چربي هاي موجود در قسمت جگر اشباع مي شوند. در نهايت، جگر اغلب به صورت سرخ شده آماده مي شود، مي تواند مشکلات قلبي را افزايش دهد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره