با غذای خانگی از سرطان و ناباروری دور میمانید!
ايسنا/ کارشناسان موسسه Silent Spring در آمريکا به اين نتيجه رسيدهاند که مصرف غذاي بسته بندي شده و فست فودها ميتواند تاثير مضري بر بدن انسان بگذارد چون حاوي ترکيبي موسوم به "پرفلوئورواکتانسولفونيک اسيد" (Perfluorooctanesulfonic acid) است. کارشناسان سلامت معتقدند که غذاي خانگي مفيدترين غذا براي سلامتي است. شرکتکنندگان در اين مطالعه درباره غذاي مصرفي خود طي ۲۴ ساعت، يک هفته، يک ماه و ۱۲ ماه اخير گزارش داده و همچنين آزمايش براي کشف ميزان پرفلوئورواکتانسولفونيک اسيد در خون اين افراد انجام شد. معلوم شد ميزان پرفلوئورواکتانسولفونيک اسيد در خون افرادي که غذاي خانگي مي خورند، بسيار کمتر و در نتيجه احتمال ابتلاي آنها به سرطان و ديگر بيماري ها پايينتر است. دانشمندان ثابت کرده اند که پرفلوئورواکتانسولفونيک اسيد ميتواند باعث ابتلاي انسان به بيماري هاي سرطاني، امراض غده تروئيد، تضعيف سيستم ايمني، کاهش وزن در نوزادان و همچنين ناباروري شود.