این موادغذایی بهتر از آنتی بیوتیک هستند
باشگاه خبرنگاران/ قبل از کشف آنتي بيوتيک ها، بسياري از عفونتهاي باکتريايي حتي عفونتهاي جزئي به مرگ منجر ميشدند، با ورود آنتي بيوتيکها به دنياي پزشکي، ميليونها نفر از زندگي نجات يافتند و حتي جراحيها هم ايمنتر شدند. اما مشکلي که وجود دارد اين است که باکتريها بسيار سريع سازگار ميشوند که به اين فرآيند مقاومت آنتي بيوتيکي گفته ميشود. نتيجه اين مقاومت آنتي بيوتيکي آن است که ما روزانه آنتي بيوتيک مصرف ميکنيم، بي انکه نتيجه مطلوب را بگيريم. استفاده بيش از حد از آنتي بيوتيکها اين روند را به طور جدي تسريع ميکند، به طوري که مشاهده ميشود گاهي اوقات بيماران حتي اگر عفونت از نوع ويروسي هم باشد درخواست آنتي بيوتيک ميکنند. تحقيقات نشان ميدهد هنگامي که بدن براي مقابله با باکتريها نياز به تقويت دارد، برخي مواد غذايي طبيعي ميتواند به انجام اين عمل کمک کنند که در ادامه به معرفي برخي از آنها ميپردازيم. سير سير يک ماده غذايي فوق العاده عالي است که نه تنها صدها سال به عنوان آنتي بيوتيک طبيعي مورد استفاده قرار گرفته است بلکه خواص ضد ويروسي، ضد قارچي و ضد ميکروبي هم دارد. اين خاصيت به دليل ترکيبي به نام آليسين (که در پياز هم موجود است) است. براي مقابله با عفونت، از سير خرد شده به صورت پخته يا خام استفاده کنيد. سرکه سيب سرکه سيب از کاهش وزن گرفته تا پيشگيري از سرطان، همه نوع بيماريها را درمان ميکند. اين ماده غذايي داراي قابليتهاي آنتي بيوتيکي و ضد عفوني کنندگي بسياري است. عصاره تخم گريپ فروت از دور ريختن دانههاي گريپ فروت خودداري کنيد. عصاره حاصل از اين دانهها به اندازه عناصر فعال موجود در صابونهاي ضد باکتريايي قدرتمند هستند و براي عفونتهاي باکتريايي و زگيلها و پيشگيري از بيماريهاي واگير استفاده ميشوند. زنجبيل زنجبيل يک ادويه عالي است که ميتوان هر روز از آن مصرف کرد. ثابت شده است که اين ادويه، خطر ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد و در تسکين يا رفع مشکلات گوارشي موثر است. زنجبيل از ديرباز به عنوان يک آنتي بيوتيک طبيعي بخصوص در برابر ميکروبهاي موجود در مواد غذايي مورد استفاده قرار گرفته است. کلم اگرچه اعضاي خانواده کلم نفاخ هستند، اما ترکيبات گوگردي موجود در آنها در از بين بردن سلولهاي مضر بسيار مفيد هستند. عملکرد ضد باکتريايي اين گياهان هنگامي که آن را خام مصرف ميکنيد قويتر است. روغن نارگيل روغن نارگيل به عنوان يک محصول معجزه آسا براي بدن شما فوايد زيادي دارد و در حقيقت، روغن نارگيل با آنتي اکسيدانهاي فراوان داراي ويژگيهاي ضد قارچي و ضد ميکروبي است. استفاده از اين روغن به تقويت سيستم ايمني بدن کمک کند. روغن پونه کوهي پونه کوهي يکي ديگر از آنتي بيوتيکهاي خوشمزه طبيعي است که اين خاصيت به محتواي کارواکرول آن مربوط ميشود. اين آنتي بيوتيک طبيعي براي انواع عفونتهاي باکتريايي مفيد است، اما به ويژه براي درمان عفونتهاي دستگاه گوارش مورد استفاده قرار ميگيرد.