سیناپرس/ گیاه عناب با نام علمی Zizyphus jujuba درختی است که بلندی آن به 2 تا 8 متر و گاهی تا 12 متر می رسد. میوه اش که عناب نامیده می شود به صورت سفت به رنگ مایل به قرمز ، شفاف به بزرگی یک زیتون و خوراکی است بوی آن ضعیف و طعمش لعابی و کمی شیرین و مطبوع است .
عناب از گذشته های دور به عنوان گیاه دارویی مصرف داشته و در کشورهای شرق آسیا از آن در درمان بیماری هایی از قبیل ؛ اختلالات کبدی، کم خونی و تنگی نفس استفاده میشد.

عناب دارای لعاب فراوان و حدود 5% مواد پروتئینی و 4% مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین c و املاح میباشد در هسته عناب آلکالوئید وجود ندارد . روغن آن دارای اولئیک اسید و لینولئیک اسید ، پالمتیک اسید و فیتوسترول است. دراین اینفوگرافیک به فواید و خواص عناب بر سلامتی و بدن پرداخته ایم


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید