خراسان/برشته کردن سبزيجات بهترين روش براي استفاده از آن ها به صورت پخته است. وقتي که سبزيجات را برشته ميکنيد، طعم آنها خوشمزه تر ميشود و بافت عالي را به ما ميدهند. سبزيجات برشته هم ميتوانند در کنار غذا استفاده شوند و هم به تنهايي يک وعده غذايي کامل را تشکيل ميدهند.
وقتي که تعطيلات تمام ميشود همه در تکاپوي برگشتن به وضعيت سابق و پرتلاش هميشگي هستند، اما اين دقيقا همان زماني است که بدن شما نيازمند غذاهاي سالم و رژيمي است، چون در ايام گذشته حسابي ناپرهيزي کرده ايد. مصرف سبزيجات برشته در واقع بهترين راه براي دستيابي به يک رژيم سالم است.
بسياري از بچهها اهل خوردن سبزيجات نيستند و يک غذاي ناسالم و فست فودي را ترجيح ميدهند، اما به شما اطمينان ميدهيم که حتما اين سبزيجات برشته را دوست خواهند داشت و بعد از درست کردن اين دستورالعمل خواهيد ديد که بارها و بارها آن را درست خواهيد کرد.
يکي از خوبيهاي اين دستورالعمل غذايي اين است که اگر سبزيجاتي اضافه در يخچال مانده است و نميدانيد آنها را چه کار کنيد، با اين شيوه به بهترين شکل ممکن از آنها استفاده خواهيد کرد.
براي درست کردن اين خوراکي عالي شما نيازمند سبزيجاتي مثل گوجه فرنگي، فلفل دلمهاي، هويج، کدو سبز، بروکلي، پياز قرمز و سير خواهيد بود. البته اغلب سبزيجات را ميتوان برشته کرد مثل کدو حلوايي، زردک، لبو، سيب زميني، گل کلم، بادمجان و حتي تربچه. همچنين براي برشته کردن و مزهدار کردن ميتوانيد از روغن زيتون، نمک و فلفل، ادويه ايتاليايي (اختياري) و ليمو استفاده کنيد.
نوع ادويهاي که استفاده ميکنيد کاملا بستگي به سليقه شما دارد. ميتوانيد در سالاد يا سوپ ها از ادويه خوشبوي کاري استفاده کنيد. براي استفاده از آنها در سالاد يا همراه پاستا بهتر است از ادويه ايتاليايي استفاده کنيد.
بازار