درمان سرماخوردگی با انار پخته!
مجله دلتا/ انار با آن دانه هاي سرخ و شفافش يک آنتي بيوتيک طبيعي است که با ويتامين هاي فراوانش از جمله ويتامين C ميتواند يک دشمن جدي براي درمان سرماخوردگي و آنفلوانزا باشد. شما ميتوانيد از خود ميوه انار يا فراورده هاي آن مثل رب انار، هسته انار، آب انار و حتي دمنوش انار براي درمان سرماخوردگي استفاده کنيد؛ يک شمارش معکوس تا شب زيباي يلدا ! با مجله دلتا همراه باشيد. ويتامين هاي انار اين ميوه خوشمزه منبع غني از ويتامين C است که به درمان کم خوني کمک ميکند. مطالعات دانشمندان نشان ميدهد که در ميوه انار ويتاميني وجود دارد که علاوه بر جلوگيري از فقر آهن باعث جلوگيري از آلزايمر ميشود و فشار خون را کاهش ميدهد. همچنين پتاسيم موجود در اين ميوه مثل موز از بيماري هاي قلبي جلوگيري ميکند. اين ميوه براي زنان حامله و يائسه هم بسيار مفيد است. خواص انار انار يک ميوه خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است که خواص زيادي براي بدن دارد؛ فرقي نميکند که از انار پخته يا آب انار و حتي دمنوش گرم آن استفاده کنيد يا حتي يک کاسه بزرگ انار با گلپر بخوريد؛ اين ميوه همه جورهاش خاصيت دارد. گروه ويتامين هاي B در اين ميوه بهشتي بسيار غني هستند؛ مثلا ويتامين B1 موجود در انار نه تنها از پوست و موي شما محافظت ميکند بلکه از ابتلا به بيماري هاي عصبي مثل ام اس هم جلوگيري ميکند. همچنين اين ميوه به دليل وجود پلي فنوليک و آنتي هيستامين از انواع سرطان هاي شايع در زنان و مردان از جمله سرطان پروستات و سرطان سينه پيشگيري ميکند؛ اين ها همه به دليل آنتي اکسيدان هاي فراوان انار است. ميوه زيبايي براي پوست و مو که از سرطان و پيري پوست جلوگيري و با راديکال هاي آزاد پوستي مبارزه ميکند. خوردن آب انار مدر است، تشنگي را رفع ميکند و براي جلوگيري از زايمان زودرس هم بسيار مناسب است؛ همچنين سموم کبد را دفع ميکند. اگر به زيبايي اجزاي صورت و پوست و موي خود اهميت ميدهيد يا در پي درمان درد گوش و عفونت هاي ناشي از آن يا حتي به فکر تقويت بينايي خود هستيد، خوردن اين ميوه بهشتي را فراموش نکنيد. يک ايستگاه تصفيه خون طبيعي که ميتواند تمامي عروق و رگ هاي خوني شما را باز کند؛ انار و به خصوص آب انار، قند طبيعي به نام مانن دارد که همين ماده باعث تصفيه خون ميشود. درمان سرماخوردگي با انار پخته سرما خوردهايد؟ عفونت ويروسي و گلودرد داريد؟ نگران چه هستيد؟ دمنوش، ميوه و سبزيجات پاييزي در کنار شما هستند؛ تا به حال انار پخته خوردهايد؟ اصلا ميدانستيد که انار پخته ميتواند مثل يک دسر خوشمزه و آنتي بيوتيک طبيعي با بيماري ها و به خصوص ويروس هاي بدن شما مبارزه کند؟ انار پخته به عنوان يک آنتي بيوتيک طبيعي حتي قوي تر از سير و عسل عمل ميکند. با پختن اين ميوه ميتوانيد از هر نوع عفونت ويروسي مربوط به سرماخوردگي مانند گلو درد، گوش درد و عفونت ريه پيشگيري کنيد. طرز تهيه انار پخته براي تهيه اين آنتي بيوتيک طبيعي يک عدد انار را روي شعله پخشکن با حرارت ملايم قرار دهيد تا آهسته بپزد و به قول معروف مغز پخت شود. زمان پخت تقريبا ۲۰ دقيقه طول ميکشد. فقط بايد در اين مدت انار را دائم بچرخانيد تا نسوزد؛ پس از تکميل فرايند پخت، شما ميتوانيد تنه ها و پره هاي داخل آن را ميل کنيد البته بهتر از است از اين ميوه پخته شده، شب ها هنگام خواب استفاده کنيد و بعد از ميل کردن آن ديگر چيزي نخوريد تا به اين ترتيب تمام عفونت هاي شما درمان شود. درمان سرفه و گلو درد با انار پخته (دمنوش انار) يک انار پخته ميتواند حتي فضاي اتاق شما را مثل اسپند ضد عفوني کند! اگر سرما خوردهايد و مدام سرفه ميکنيد؛ دو راه داريد؛ يا از انار پخته استفاده کنيد يا دمنوش انار بخوريد. کدام دمنوش قوي تر از آب انار و گلپر؟ انار پخته با آنتي اکسيدان هاي فراوانش ميتواند با عفونت هاي ويروسي از جمله گلودرد مقابله کند. دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چاي سبز آنتي اکسيدان طبيعي دارد که وظيفه آن مقابله با سرطان و استرس است. شما ميتوانيد از دمنوش اين ميوه بهشتي در کنار ساير دمنوش هاي گياهي مثل زرشک، ليمو، عسل و آويشن استفاده کنيد.