نماد آخرین خبر

چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟
باشگاه خبرنگاران/ فصل زمستان، فصل سرد و تر است و معمولا افرادي که بلغمي مزاج هستند و داراي طبع سرد و تر هستند در اين فصل احساس سرماي بيشتر مي‌کنند که بايد از مواد غذايي گرم مثل عسل، ارده و شيره براي رفع اين حالت استفاده کنند. يکي از بهترين زمان‌هاي استفاده از شيره انگور فصل زمستان است، زيرا خواص زيادي در درمان و تسکين بيماري‌هاي فصل سرما دارد. يکي ديگر از خواص شيره انگور اثر ضدالتهابي و نرم کنندگي گلو است که به افرادي که در زمستان سرفه مي‌کنند و دچار التهاب حلق مي‌شوند توصيه مي‌شود اين شيره را با آب ترکيب و غرغره کنند. ميزان مواد مغذي موجود در شيره انگور، تا حدودي با انگور تازه برابر است از اين رو اين ماده غذايي يکي از پرکالري‌ترين مواد غذايي محسوب مي‌شود و مصرف مقدار اندک آن انرژي از دست رفته را جبران مي‌کند. شيره انگور غني از ويتامين‌هاي A, B, C. است و آهن، منيزيم، فسفر و مقداري کلسيم مواد معدني موجود در اين ماده غذايي مي‌باشند. با وجود همه‌ اين مواد مغذي، شيره انگور يکي از مقوي‌ترين و سالم‌ترين مواد غذايي به شمار مي‌آيد. با اين حال مصرف شيره انگور براي تمام افراد توصيه نمي‌شود و ممکن است مصرف آن براي برخي از افراد مضر باشد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره